Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a fiamat hogy megnősüljön, unokáim legyenek?

Figyelt kérdés

Mindene meg van. Saját háza, kocsija, jó keresete. Minden adott lenne a családalapításra.

De mindig azt mondja hogy nőt mindig talál, minek nősülne. De ez nem jól van így.

2015. ápr. 10. 21:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
39%
Ez önzés. Ne magaddal foglalkozz, hogy te mit szeretnél. Ha a felnőtt fiad nem akar gyereket akkor nem lesz. Majd később lehet változik a véleménye, de most ez van.
2015. ápr. 10. 22:26
 22/35 anonim ***** válasza:
31%

11! Az esetleg, és az és elé is elférne egy-egy vessző!

Nem értem, miért akad fenn ezen ez igényen mindenki. Minden normális ember családra vágyik, miért gond az, ha a kérdező unokát szeretne. Ez teljesen normális,

A kérdésedre válaszolva, sehogy nem tudod rávenni. A fiad élete, ő dönt. Te csak elfogadni tudod.

2015. ápr. 10. 22:26
 23/35 anonim ***** válasza:
#22 nem mind
2015. ápr. 10. 22:53
 24/35 anonim ***** válasza:
84%
Anya, te vagy az???
2015. ápr. 10. 22:55
 25/35 anonim ***** válasza:
89%

"Minden normális ember családra vágyik"

És gondolom te döntöd el, ki a normális ember és ki nem.

2015. ápr. 10. 22:59
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
"Minek nősüljön, amíg másnak van felesége"? Kedves Kérdező: a fiad - hacsak nem tréfál - semmi-ember.
2015. ápr. 10. 23:38
 27/35 anonim ***** válasza:

Én nem vágyom családra, ez hülyeség

Kérdező, te már megvalósítottad önmagad, most hagyd meg ezt a fiadnak is. Olyan nincs, hogy mindenki ugyanattól boldog.

2015. ápr. 10. 23:54
 28/35 anonim ***** válasza:
Hát, csak amúgy genetikailag-fajfentartásilag-ösztönileg gondolom, hogy a normalitás a szaporodás mellett szól. Ettől függetlenül nem kell ezt mindenkinek akarni, nincs is ezzel gond. 22 voltam.
2015. ápr. 11. 00:06
 29/35 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. ápr. 11. 00:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ex barátom anyukája mondogatta folyton a fiának, hogy jaj, fiam remélem a következő születésnapodig megnősülsz. Mindezt úgy, hogy közben ott ültem a párom mellett. Gondolhatod, mennyi kedve volt ezek után nősülni. Ráadásul én már nem is mertem ilyen témáról beszélgetést kezdeményezni, mert állandóan ingerülten reagált és leoltott hogy hagyjam már békén. Nem is kért meg, pedig szintén adott volt minden, munka, lakás, kocsi. Egy ideig vártam, aztán kiléptem a kapcsolatból.

Ne nyaggasd, attól nem lesz hamarabb unokád.

2015. ápr. 11. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!