Mit lehet tenni, ha az elmebetegséget fedezi fel valaki az édesanyján?
Számtalan esetből leírom a mai napit.
Segítettem neki cipekedni a boltban és elmosogattam, amíg ő az ágyában pihent. Mutattam neki egy érdekes cikket, amiben a véleményünk nem egyezett, ezért visszamentem a szobámba.
Elkezd üvöltözni, hogy hogy merem lekezelni, mindennek elhordott, azt mondta, hogy semmit nem tudok az életről, olyanokat mondott, mintha nem is a gyermekével beszélne, hogy őt szerencsére sokan szeretik, olyan ****, gerinctelen szemét vagyok, mint a k**va anyja és nem mondhttam semmit, mert letorkolt, nem védhettem meg magam a szemétségei ellen, akkoràt vágott a falamra, hogy nagyon megijedtem, ilyeneket mondott, hogy figyelem mit eszik, folyton rossz kedvem van (??), mocskos rágalmaimat nem tudja megemészteni (?), és én egy mocsokban élek ( tiszta a szobám, hetente takarítom), meg hogy nem tud bérletet venni nekem, mert neki is élnie kell, nem fog miattam eltemetkezni. És hogy fogott a nagymamám átka, miszerint én gyűlölöm őt, **** vagyok..stb. Fogjam be, nem kíváncsi a véleményemre..stb
Elkezdtem sírni, nincsenek barátaim sem...szörnyű dolgokat mondott.
20 éves lány vagyok.
2-es!
Ahhoz,képest,hogy azt írtad édes kevés az infó--felállítottál egy olyan diagnózist,majdnem besz_rtam a röhögéstől
Mi lett volna,ha több infó jut el hozzád? :D
"40-50 között lehet, tehát nem tekinthető kifejezetten idősnek, "
Ezen bexartam :D
Köszönöm mindenkinek, nagy boldogságunkra sikerült megbeszélnünk a gondokat és bocsánatot kértünk egymástól,szégyenlem, hogy ekkora hátat ketítettem ennek, nagyon szeretem és őt, ő is engem. Sok a gond és így csattant le. Nagy dolog, hogy bocsànatot kért ő is.
Minden jót kívánok mindenkinek és békességet! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!