Miert zavarja a szuleim, hogy foglalkozok a kulsommel?
Meg szerintuk nem kene mindent elhinnem es az ilyen hulye pakolasoknak, mint pl a hajamra a ricinusolaj vagy a tojas+mez+olivaolaj semmi ertelme. Kozbe el se hiszem, hogy nem latja meg mennyivel szebb lett tole a hajam.
Nem vesz el sok idot tenyleg a napombol a szepsegapolas. Felrakni egy pakolast 5perc, meg rajtam van barmit tudok csinalni, lemosni kb. 10 perc (attol fugg). A sminkem es a hajam egyutt atlagosan fel ora reggelente. Amikor meg faradt vagyok es le vagyok lassulva. Neha kevesebb, ha olyan helyre keszulok tobb, de az a smink meg a hajam mar egesz nap ugy marad, azzal mas estig semmit nem kell csinalnom. Masok meg suliba ket orankent ujrafestik magukat..
Utolso valaszolo! Koszonom szepen!
Orulok nagyon, hogy a te onbizalmadon is javitottak ezek a dolgok:)
Szerintem nagyon is jól csinálod, kérdező. Egy magára adó nőnél ez abszolút ideális, és nem esel túlzásokba.
Kamaszkoromban az én anyukám se értette, minek szőrteleníteni, elvégre "úgyis visszanő". Nos... azóta már ő is szőrtelenít. :) Tarts ki!
Már azt hittem, megint az a szokásos tinip.csogás lesz (a kamuk csúcsa), hogy jaj, miért baj, hogy tetovált a szemöldököm, műszempillám van, magassarkúban-miniben járok suliba, műkörömmel...
Amit te csinálsz, az teljesen normális. Persze, tudom, hogy félteni akarnak a szülei mindenkit, de nem attól lesz vki ergya tanuló, hogy ápolt és ad magára. A sminked teljesen korrekt, sokan még többet tesznek fel. Az meg teljesen helyénvaló, hogy normálisan, természetes alapanyagokkal táplálod a bőröd és a hajad.
Én elmondom a saját sztorimat. Nálam is ez a fajta vaskalapos szigor volt, amíg 18 voltam, addig sampon-tusfürdő (abból is a natúr, mert fujj, illatos tusfürdő, az milyen)-dezodor meg korrektor és ajakápoló, ha már szerettem volna sminkelni, akkor ne k...ljak el, aki "cicomázik", az szar tanuló... aztán ugyanolyan tanuló vagyok, mint akkor, csak már régen szerettem volna sminkelni, arcot ápolni, aztán amikor elmúltam 18, belevetettem magam, anélkül, hogy előtte kísérleteztem volna...
mit ne mondjak... nem ismertem fel a bőrtípusomat, totál nem arra való cuccokat kentem, ugyanígy az alapozóval, szemcerkát használtam úgy, hogy nem tanultam meg előtte kezelni, smaragdzöld szemhéjpúdert kentem alapozás és eldolgozás nélkül a szemhéjamra... inkább tiniként kísérletezzen az ember, mint később.
Szerintem meg az a döbbenetesen ciki, hogy a tinik legtöbbje képes igénytelen pattanásos bőrrel, és zsíros hajjal megjelenni az iskolában.
A kérdezőnek miért szólna erről az élete?
-Kezeli az arcbőrét.
Egy kamaszlánynál ez alap kéne legyen. Akkora hormonlöketet kap ilyenkor az ember, hogy nemcsoda ha pattanásos, zsíros, vagy száraz a bőre. Ezt elhanyagolni igénytelenség.
- Ápolja a haját.
Gondolom szintén a hormonok játéka miatt nem szép, és ezért kezeli. Én igényes vagyok a külsőmre, de az én hajam pl sosem igényelt ennyi odafigyelést. Valakié viszont igen. És sokakat nem érdekel, de nem az a helyes hozzáállás.
- Lakkozza a körmét.
Szerintem ez ebben a korban minden lányra igaz. Az én osztálytársaim 14-15 évesen 3-4 centis hegyes műkörömmel parádéztak. Na AZ gáz.
-Enyhén sminkel.
A leírtak alapján egy alig észrevehető sminkről van szó, nincs semmi baj vele. Ennyi idősen szinte mindenki használ egykis kiegészítést, hisz a legtöbb kamasznak még nem alakult ki az énképe, önbizalomhiányos. Egy vékony tusvonal alig látszik, de az illető jobban érzi magát tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!