Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert zavarja a szuleim, hogy...

Miert zavarja a szuleim, hogy foglalkozok a kulsommel?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, a szuleim teljesen ki vannak akadva azon, hogy szerintuk tul sokat foglalkozok a kulsommel. Ugy vannak vele, hogy fogadjam el magam ugy, ahogy vagyok es azzal nem kell semmit se csinalni. Na ezzel egyatalan nem ertek egyet, marmint amit tehetek az erdekebe, hogy szebb legyen a hajam, a borom, szempillam stb azt miert ne tennem meg? A szempillamra ricinusolajat hasznalok, (de mar eleg hosszu, abba is fogom hagyni) a hajamra is+ arra szoktam kulonbozo pakolasokat, de latszik, hogy sokkal szebb, mint mikor meg nem foglalkoztam vele. Igen, be szoktam szaritani vagy kivasalom/begondoritem, ha jol all maris sokkal magabiztosabb vagyok es jobban erzem magam. A kormom eleg szep es eros, de hamar lepattognak rola a koromlakkok igy 3 naponta festhetem ujra (csak halvany termeszetes szineket szoktam mindig). Mikor megemlitettem nekik, hogy el szeretnek menni gellakkot csinaltatni mert az tartosabb, megkaptam, hogy csak a p*csaknak van mukormuk. Egy szoval se mondtam, hogy mukormot szeretnek. A boromre is szoktam kutyulni pakolasokat meg vettem ra kulonbozo kremeket is, sot nekem a pattanasokra csak a fogkrem is bevalt. Ez is zavarja oket, hogy miket kenek az arcomra pedig azota joval kevesebb a pattanasom es legalabb most nem kene fel egy kg alapozot (elotte ez volt a bajuk) csak epp egy picit szoktam. Ha mar a sminknel tartunk az is zavarja oket, pedig csak egy pici alapozot hasznalok, amit puderrel szoktam lefixalni, kicsit konturozok meg szempillaspiral, meg halvanyan szemoldokpor (a szemoldokom is magamnak szedem, mert kozmetikushoz se engednek) ha van idom es kedvem akkor vekony tusvonal is. Miert zavarja ez a szuleim? En igy ezerszer jobban erzem magam es igen el tudom fogadni magam, mert tudom, hogy mindent megteszek es kihozom magambol a maximumot. Persze nem errol szol az eletem, de amikor itthon vagyok es van idom akkor szoktam ezekkel foglalkozni+ mondjuk miert ne lehetne rajtam hajpakolas tanulas kozben? Nem a penz zavarja oket, nem vasarolok dragan, sminkcuccokbol is a minimum van meg nekem es ilyen essence meg miss sporty markak.. Amiket meg magamra kenek altalaban a konyhaban is megtalalhatok, most heti egy tojas nem a vilagvege vagy a 200ft-os ricinuosolaj ami egy honapig eleg vagy az a kis fogkrem..
2015. ápr. 8. 14:26
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
18%
Jézusom. :-DD
2015. ápr. 8. 14:29
 2/43 anonim ***** válasza:
20%

" Persze nem errol szol az eletem"

És akkor miről is?

2015. ápr. 8. 14:33
 3/43 anonim ***** válasza:
20%

Akkor miről szól az életed ha nem erről?

Ha én valamit ennyire csinálnék akkor biztos arról szólna.

2015. ápr. 8. 14:41
 4/43 anonim ***** válasza:
22%

"szerintuk tul sokat foglalkozok a kulsommel."

Es teljesen igazuk is van.

2015. ápr. 8. 14:47
 5/43 anonim ***** válasza:
20%

Lehet benne van a szovegben, de keptelen vagyok meg egyszer elolvasni..minek a tojas??

Egyebkent majd ha felnott fejjel gondolkozol,rajossz hogy csak bohocot csinalsz magadbol.

2015. ápr. 8. 14:47
 6/43 anonim ***** válasza:
59%

Ez egyáltalán nem baj, sőt inkább tiszteletreméltó, hogy foglalkozol a külsőddel.

Én férfi vagyok, de szoktam pl. agyagos arcpakolást használni, meg a hajamra kókuszolajat.. és emiatt már lebuz.iztak engem :DD de már csak nevetek azi ilyen embereken.

2015. ápr. 8. 14:49
 7/43 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem akinek néha egy Hajpakolás meg koromfestes soknak számít az r**adt igénytelen :D
2015. ápr. 8. 14:50
 8/43 anonim ***** válasza:
30%

A pattanások kezelése, laza smink, szemöldök rendbetétele, ez oké.

A ricinusolaj, hajpakolás, gél lakk egy kicsit sok szerintem (én is ápolom a hajam). Ha más elfoglaltságod is van, jól tanulsz, akkor ne foglalkozz vele mit mondanak.

2015. ápr. 8. 14:52
 9/43 anonim ***** válasza:
89%

Maradiak, ennyi. Csináld akkor, amikor nem látják.

Én ugyanezt éltem meg, a szüleim szerint aki leborotválja a lábát, az már lotyó és aki időt fordít arra, hogy a feje kívülről szép legyen, annak belülről szükségszerűen üres.

Egy megoldás maradt, szépen magamra zártam a szobám és úgy csináltam mindent. Jó, a sminket nyilván észreveszik, de hogy az ajtó mögött mit kenek az arcomra, hajamra, az már nem tartozott rájuk. Ez a módszer egész jól működött, amíg el nem költöztem.

2015. ápr. 8. 14:53
 10/43 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne a lakk meg a hajpakolás túlzás?
2015. ápr. 8. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!