Miert zavarja a szuleim, hogy foglalkozok a kulsommel?
" Persze nem errol szol az eletem"
És akkor miről is?
Akkor miről szól az életed ha nem erről?
Ha én valamit ennyire csinálnék akkor biztos arról szólna.
"szerintuk tul sokat foglalkozok a kulsommel."
Es teljesen igazuk is van.
Lehet benne van a szovegben, de keptelen vagyok meg egyszer elolvasni..minek a tojas??
Egyebkent majd ha felnott fejjel gondolkozol,rajossz hogy csak bohocot csinalsz magadbol.
Ez egyáltalán nem baj, sőt inkább tiszteletreméltó, hogy foglalkozol a külsőddel.
Én férfi vagyok, de szoktam pl. agyagos arcpakolást használni, meg a hajamra kókuszolajat.. és emiatt már lebuz.iztak engem :DD de már csak nevetek azi ilyen embereken.
A pattanások kezelése, laza smink, szemöldök rendbetétele, ez oké.
A ricinusolaj, hajpakolás, gél lakk egy kicsit sok szerintem (én is ápolom a hajam). Ha más elfoglaltságod is van, jól tanulsz, akkor ne foglalkozz vele mit mondanak.
Maradiak, ennyi. Csináld akkor, amikor nem látják.
Én ugyanezt éltem meg, a szüleim szerint aki leborotválja a lábát, az már lotyó és aki időt fordít arra, hogy a feje kívülről szép legyen, annak belülről szükségszerűen üres.
Egy megoldás maradt, szépen magamra zártam a szobám és úgy csináltam mindent. Jó, a sminket nyilván észreveszik, de hogy az ajtó mögött mit kenek az arcomra, hajamra, az már nem tartozott rájuk. Ez a módszer egész jól működött, amíg el nem költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!