Tul sokat foglalkozok a jovommel?
Figyelt kérdés
Csak tanulok, azert, hogy jo egyetemre jussak be, es azok alatt az evek alatt alberletben elhessek. Jogsit szeretnel, ECDL-t. A maximumot szeretnem kihozni magambol es ezt egy nap sokszor atgondolom. Az osztalytarsaim fiuznak, buliznak-elnek. Engem utobbi (az alkoholos valtozat) kicsit sem vonz, de mar sok fiu probalkozott nalam es ilyen-olyan ok miatt elutasitottam oket. Talan tul sokat ragodok azon, mit hogy tervezzek. Ezen valtoztatni szereznek, tobb 'izgalmat' vinni az eletembe. 16/l2015. febr. 28. 16:26
1/5 anonim válasza:
Ráérsz. Én 19 éves koromban kezdtem kirúgni a hámból és semmiről sem maradtam le.
2/5 anonim válasza:
Jól teszed, hogy foglalkozol a jövőddel és mindent megteszel, hogy elérd a céljaid, de nehogy az legyen a vége, hogy kiégsz még az elején a nagy hajtásban. Próbálj meg a jelenben is élni, én is kicsit későn kaptam észhez, hogy azért csak elmennek mellettünk az évek. Próbáld kiélvezni amíg fiatal vagy, mert lehet ennek az lesz a vége, hogy pár év múlva arra ébredsz rá, hogy nem is éltél még. Semmi sincs abban, ha elmész randizgatni vagy megiszol két sört egy koncerten. Kicsit tesztelgesd a határaid, mert máshogy nem fogod tudni, hogy neked mi tetszhet és mi nem.
3/5 anonim válasza:
Ráérsz kirúgni a hámból, a legjobb bulik, társaságok egyetemen vannak. Az meg sosem baj ha előre gondolkodsz, fősuli/egyetem mellett sokkal nagyobb nyűg jogsit, nyelvvizsgát csinálni, tapasztalatból mondom.
4/5 anonim válasza:
ecdl-t felejtsd el, pénzpazarlás. Munkáltató meg kiröhög, ha az orra alá dugod a papírt.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2015. febr. 28. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!