Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol keressek Bp-n olyan...

Hol keressek Bp-n olyan állást ahol állatokkal foglalkozhatok, hol érdemes érdeklődni? Pláne ha végzettségem nincs hozzá, ám kiskorom óta foglalkozok állatokkal, értek hozzájuk.

Figyelt kérdés
állatkertbe elég nehéz bejutni,rákérdeztem. Állateledelbolt,állatkereskedés vagy mik még ahol lehetne?
2015. jan. 27. 13:53
 1/5 anonim válasza:
Állatkertbe bejuthatsz, minimum egy érettségivel és ha van tapasztalatod az állatgondozás terén.
2015. jan. 27. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez azért nem teljesen igaz. Sajnos valóban nem könnyű bekerülni az állatkertbe. Önkéntesként van a legnagyobb esélyed, de ebben az esetben inkább emberekkel kéne foglalkoznod. :/ Az állatkereskedés magamból kiindulva nem olyan embereknek való akik túlságosan kötődnek az állatokhoz. Oda tudtommal kell eladói végzettség, konkrétan láttam, hogy állateledel eladó okj-s képzés is van. :D
2015. jan. 27. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:
az állatkertben gyakorlaton is voltam,de nem biztattak,szval tudom h nehéz a bejutás
2015. jan. 28. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Állatkertbe is bejuthatsz de csak takarítod az állatok helyét, ha nincs OKJ-s állatgondozói tanfolyamról papírod, addig nem foglalkozhatsz közvetlenül az állatokkal, mert nem engedik meg.
2015. jan. 30. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez így nem igaz. Akiket ott ismertem meg, egynek sincs OKJ-s papírja.. Mind korábban önkéntesek voltak évekig,vagy egész más végzettségük van, minimum érettségivel. És mégis közvetlenül foglalkoznak állatokkal,etetés,takarítás,stb.
2015. jan. 31. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!