Miért érdemes orvosnak tanulni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 19:14
1/9 Totkaxxx18 válasza:
Mert akkor biztos a jővőd anyagilag!:)
2/9 anonim 

válasza:

Ez a hivatásom, de pontosan nem tudnám megmondani miért.
Talán mert nagyon sok és intenzív inger ér, sokkal több dolgot élek át, tapasztalok mint a más szakmában dolgozók, továbbá lenyűgöz az emberi szervezet :-)
Az anyagiakkal nem értek egyet, az állás biztos, de közel sem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszik. (Legalábbis fiatalként, nem hálapénzes területen.)
3/9 anonim 

válasza:

Nőgyógyásznak érdemes ha szereted a nőket.
4/9 anonim 

válasza:

3-as hülyeséget ír, de úgy gondolja nyilván, hogy poén. Nem az. A nőgyógyásznak a nő a munka tárgya. Én még olyat nem hallottam, hogy egy kazánkovács beindult volna egy nagy kazán láttán.
5/9 anonim 

válasza:

Orvosnak akkor érdemes tanulni, ha gyógyítani akarsz.
6/9 anonim 

válasza:

Bár nem kazánkovács vagyok, csak patkókovács, de beindulok a lovak látványára.
7/9 anonim 

válasza:

Csak akkor válaszd, ha tényleg komolyan gondolod! Rengeteget kell tanulni, és volt már, hogy párkapcsolatom bánta. Nincs idő hobbikra, bulizásra. Ami elmaradhatatlan az a szorgalom és az elhivatottság. Ha az egyik hiányzik, nagyon nehéz lesz végigcsinálni. 21n
8/9 anonim 

válasza:

Ha szeretnél a szüleiddel lakni még felnőttként sokáig,ha szeretnél 120 ezerért gályázni és este 7 ig dekurzusokat körmölni,ha szeretnél kritikán aluli körülmények között dolgozni nap mint nap,ha szeretnél a nagy magyar átlag modortalan és ápolatlan emberekkel foglalkozni,ha szeretnél egyszerhasználatos eszközöket többször használni,ha nem akarsz sem anyagi,sem szakmai megbecsülést és persze te SEM tiszteled a betegeket,ha NEM terved hogy külföldön nyaralj,hogy belátható időn belül önálló egzisztenciát hozz létre,normális autód és otthonod legyen és ezekhez még kellően magasan is hordod az orrod akkor orvosnak tanulsz.
9/9 A kérdező kommentje:
Hú, tényleg ennyire rossz a helyzet? Tapasztalat? Ha megkérdezhetem, milyen orvos vagy?
2015. jan. 12. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!