Miert zavarja a szuleim, hogy foglalkozok a kulsommel?
16 éves és kísérletezik hogy mi jó a szépségápoláshoz. Mikor kezdje, 50 évesen? Azért ki kell próbálni pár fajta pakolást hogy kiderüljön mi jó a bőrödnek.
Ezek közül szerintem is csak a géllak felesleges. A többit nyugodtan próbálgasd csak ne napi szintű elfoglaltság legyen.
Nem hiszem, hogy a kérdezőnek erről szól az élete, én mondjuk a szempillámra nem kenek ricinusolajat, meg nem lakkozom a körmöm, de a többi, amit felsorolt az nincs napi fél óra se. A hajápolás más, mert egy hajpakolást azért fent kell hagyni egy ideig, de addig lehet mást is csinálni (én pl hajpakolással simán mosok, teregetek, főzök), plusz az max egy héten kétszer. Az, hogy valaki napi félórát, plusz hajmosáskor még felet foglalkozik a külsejével minden, csak nem sok.
A tojás pedig a hajpakolásba kell ;) (tojás+méz+olivaolaj - én ezt használom)
Nem tudom, hogy miért zavarhatja őket, szerintem több oka is lehet. Nem szép dolog, de nem lehet, hogy anyukád pl irigy? Mert neki nincs ideje/kedve ezzel foglalkozni, de azért persze szeretne szép lenni? Vagy attól félnek, hogy plázacica leszel?
(Apukám engem is hülyének nézett, amikor először látta, hogy mézet meg tojást kenek a hajamra, de sosem szólt be ezért - csak drukkolt, hogy le tudjam mosni :D)
27N
Koszonom a valaszokat!:) azert irtam regenyt, hogy tudjatok mirol van szo, kulonben ahogy az egyik valaszolo is irta kerdezgetnetek, hogy miket hasznalok :)
Szamomra igenytelenseg, ha valaki nem kezeli a pattanasait, vagy nem apolja a hajat peldaul. Nem gondolom, hogy ami ellen lehet tenni nagyon egyszeruen azt miert kell "elfogadni". Amugy a borotvabol is volt mar vita, hogy mibek leborotvalni a labam mondjuk telen mikor senki nem latja. Mondjuk, mert tesioran latjak+ engem egyszeruen zavar, ha tiszta szor vagyok. Most ugy csinalom a pakolasokat, amikor nincsenek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!