Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert zavarja a szuleim, hogy...

Miert zavarja a szuleim, hogy foglalkozok a kulsommel?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, a szuleim teljesen ki vannak akadva azon, hogy szerintuk tul sokat foglalkozok a kulsommel. Ugy vannak vele, hogy fogadjam el magam ugy, ahogy vagyok es azzal nem kell semmit se csinalni. Na ezzel egyatalan nem ertek egyet, marmint amit tehetek az erdekebe, hogy szebb legyen a hajam, a borom, szempillam stb azt miert ne tennem meg? A szempillamra ricinusolajat hasznalok, (de mar eleg hosszu, abba is fogom hagyni) a hajamra is+ arra szoktam kulonbozo pakolasokat, de latszik, hogy sokkal szebb, mint mikor meg nem foglalkoztam vele. Igen, be szoktam szaritani vagy kivasalom/begondoritem, ha jol all maris sokkal magabiztosabb vagyok es jobban erzem magam. A kormom eleg szep es eros, de hamar lepattognak rola a koromlakkok igy 3 naponta festhetem ujra (csak halvany termeszetes szineket szoktam mindig). Mikor megemlitettem nekik, hogy el szeretnek menni gellakkot csinaltatni mert az tartosabb, megkaptam, hogy csak a p*csaknak van mukormuk. Egy szoval se mondtam, hogy mukormot szeretnek. A boromre is szoktam kutyulni pakolasokat meg vettem ra kulonbozo kremeket is, sot nekem a pattanasokra csak a fogkrem is bevalt. Ez is zavarja oket, hogy miket kenek az arcomra pedig azota joval kevesebb a pattanasom es legalabb most nem kene fel egy kg alapozot (elotte ez volt a bajuk) csak epp egy picit szoktam. Ha mar a sminknel tartunk az is zavarja oket, pedig csak egy pici alapozot hasznalok, amit puderrel szoktam lefixalni, kicsit konturozok meg szempillaspiral, meg halvanyan szemoldokpor (a szemoldokom is magamnak szedem, mert kozmetikushoz se engednek) ha van idom es kedvem akkor vekony tusvonal is. Miert zavarja ez a szuleim? En igy ezerszer jobban erzem magam es igen el tudom fogadni magam, mert tudom, hogy mindent megteszek es kihozom magambol a maximumot. Persze nem errol szol az eletem, de amikor itthon vagyok es van idom akkor szoktam ezekkel foglalkozni+ mondjuk miert ne lehetne rajtam hajpakolas tanulas kozben? Nem a penz zavarja oket, nem vasarolok dragan, sminkcuccokbol is a minimum van meg nekem es ilyen essence meg miss sporty markak.. Amiket meg magamra kenek altalaban a konyhaban is megtalalhatok, most heti egy tojas nem a vilagvege vagy a 200ft-os ricinuosolaj ami egy honapig eleg vagy az a kis fogkrem..
2015. ápr. 8. 14:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
13%
hát szerintem is sok sminket használsz 16 éves létedre
2015. ápr. 8. 14:57
 12/43 anonim ***** válasza:
33%
elsö vagyok.én nem a hajpakolàson döbbentem le, hanem hogy a kérdezö képes volt egy regényt irni erröl a hülyeségröl, mintha legalàbbis valami hihetetlen nagy dologrol lenne szo.
2015. ápr. 8. 14:58
 13/43 anonim ***** válasza:
99%
Epp ezaz hogy a szulei szerint ez hatalmas dolog... Amugy csak reszletesen felsorolta, ha nem igy lenne akkor 20 válaszban csak kerdezgetnek hogy milyen pajolas mennyi smink... Jézusom...
2015. ápr. 8. 15:01
 14/43 anonim ***** válasza:
85%

16 éves és kísérletezik hogy mi jó a szépségápoláshoz. Mikor kezdje, 50 évesen? Azért ki kell próbálni pár fajta pakolást hogy kiderüljön mi jó a bőrödnek.

Ezek közül szerintem is csak a géllak felesleges. A többit nyugodtan próbálgasd csak ne napi szintű elfoglaltság legyen.

2015. ápr. 8. 15:06
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
Emberek, mielőtt még szétszeditek szerencsétlen csajt. Jöjjetek már magatokhoz! Elhiszem, hogy ti már mind rohadt nagy érett keleti bölcsek vagytok, de könyörgöm. 16 éves kamaszlány. Fingom nincs, hogy erről szól-e az élete vagy nem, de 16 évesen engedtessék már meg az embernek, hogy erről szóljon. Nem arról beszél, hogy hetente betép és túl van a harmadik abortuszán, hanem hogy szép akar lenni és érdekli a külseje. Ennyire hadd hülyüljön már meg az ember. Ja, lehet hogy pár év múlva nem lesz rá ideje, lehet, hogy más dolgok lesznek fontosabbak, de most hadd legyen már egy kicsit divatmániás. Öcsém... Mintha 10 éves kortól felnőttaggyal kellene gondolkodni.
2015. ápr. 8. 15:08
 16/43 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem, hogy a kérdezőnek erről szól az élete, én mondjuk a szempillámra nem kenek ricinusolajat, meg nem lakkozom a körmöm, de a többi, amit felsorolt az nincs napi fél óra se. A hajápolás más, mert egy hajpakolást azért fent kell hagyni egy ideig, de addig lehet mást is csinálni (én pl hajpakolással simán mosok, teregetek, főzök), plusz az max egy héten kétszer. Az, hogy valaki napi félórát, plusz hajmosáskor még felet foglalkozik a külsejével minden, csak nem sok.

A tojás pedig a hajpakolásba kell ;) (tojás+méz+olivaolaj - én ezt használom)

Nem tudom, hogy miért zavarhatja őket, szerintem több oka is lehet. Nem szép dolog, de nem lehet, hogy anyukád pl irigy? Mert neki nincs ideje/kedve ezzel foglalkozni, de azért persze szeretne szép lenni? Vagy attól félnek, hogy plázacica leszel?

(Apukám engem is hülyének nézett, amikor először látta, hogy mézet meg tojást kenek a hajamra, de sosem szólt be ezért - csak drukkolt, hogy le tudjam mosni :D)

27N

2015. ápr. 8. 15:19
 17/43 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!:) azert irtam regenyt, hogy tudjatok mirol van szo, kulonben ahogy az egyik valaszolo is irta kerdezgetnetek, hogy miket hasznalok :)

Szamomra igenytelenseg, ha valaki nem kezeli a pattanasait, vagy nem apolja a hajat peldaul. Nem gondolom, hogy ami ellen lehet tenni nagyon egyszeruen azt miert kell "elfogadni". Amugy a borotvabol is volt mar vita, hogy mibek leborotvalni a labam mondjuk telen mikor senki nem latja. Mondjuk, mert tesioran latjak+ engem egyszeruen zavar, ha tiszta szor vagyok. Most ugy csinalom a pakolasokat, amikor nincsenek itthon.

2015. ápr. 8. 15:23
 18/43 A kérdező kommentje:
Meg igen mindig megkapom a szuleimtol, hogy plazacica vagyok meg mindig tokeletesen akarok kinezni. Foleg apatol, na egy ferfi meg annyira se fogja erteni ezt. Ugy latszik meg nem lattak akkor plazacicakat (pothaj, muszempilla, rengeteg smink, tusarku, mell ki...) na hat en nem ez a kategoria vagyok. Meg, ha valahova sietnem kell mondjuk akkor 5 perc alatt feldobom azt a minimalis sminket es mar itthon se vagyok. De most jobb lenne, ha a szobamba sirnek, hogy milyen csunya vagyok es nem tennek ellene semmit?
2015. ápr. 8. 15:28
 19/43 anonim válasza:
6%
Szerintem kicsit foglalkozhatnál kevesebbet magaddal. Már szerintem az első pár sorból az derül ki, hogy folyton magaddal foglalkozol... Már nem azért, de ez egy kis túlzás. Amgy az is leht, h a szüleid azt szeretnék, ha velük is annyit lennél, mint amennyit a testedre és a kinezetedre forditasdz. leht h nem így van... Persze magunkkqal is kell foglalakozni! De ennyit nem. Talán egy kcsit kényes vagy................
2015. ápr. 8. 15:34
 20/43 anonim ***** válasza:
98%
Ez kb. még nem is a minimum. Egyáltalán nem sok.
2015. ápr. 8. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!