Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el anyukámmal?

Hogyan fogadtassam el anyukámmal?

Figyelt kérdés

Van nehány dolog amit meg szeretnék változtatni. Ehez segítségre lenne szükségem. Én a SOTE pszichoterápiás osztályát választottam, nemsokára megyek is első interjúra.

Ez már lassan az 5. évem, hogy nem vagyok jól. Több pszichológussal is beszéltem már, mind mást mondott. Tippeltek már szorongásra és depresszióra is. Mindig ott hagytam őket.

Nekem számít az anyukám véleménye, de zavar, hogy nem fogadja el igazán a döntésemet. Azt hiszi, hogy majd csak begyógyszereznek és majd továbbállítanak/kidobnak.

2015. ápr. 7. 21:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg arra kérd meg anyukádat inkább, hogy nagyobb szigorral vegyen rá a pszichológushoz járásra, hogy a terápiát végig tudd csinálni.

Hogy melletted legyen, amikor fel akarod adni.

A pszichológust is megkérheted, hogy mindenképp keressen, amikor nem jelentkezel.

A pszichoterápiás osztályt nem javaslom.

2015. ápr. 8. 10:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy?
2015. ápr. 8. 10:52
 13/21 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
2015. ápr. 8. 13:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Miért nem ajáljátok a pszichoterápiás osztályt?
2015. ápr. 8. 13:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem ilyen jellegű a problémád és mert csak rontana a helyzeteden.

Kérj anyukádtól támogatást a pszichológushoz. 19 évesen ilyen problémákkal ne menj pszichiátriára.

2015. ápr. 8. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid, hobbid, terveid, amit meg akarsz valósítani?
2015. ápr. 8. 19:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem pszichiátria, hanem pszichoterápia.

Barátnak (, mint olyan személy, akinek elmondom a titkaimat) olyan nincs. Inkább 1-2 hetes jóban levés. Próbálok minnél normálisabban viselkedni és 2 hét után váltok.

Célok meg nem igazán vannak. 1 éve azt sem hittem volna el, hogy a mai napot megélem.

2015. ápr. 8. 23:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Miből feltételezted, hogy nem fogsz egy év múlva élni? Esetleg volt valami súlyos baleseted, betegséget, ami erre engedett következtetni, vagy pusztán pszichés probléma?
2015. ápr. 9. 09:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Eléggé beteges típus vagyok, de most a pszichésre gondoltam.
2015. ápr. 9. 18:54
 20/21 anonim válasza:

Tudom milyen erzes. Privatba elmondom ha akarod az en esetemet.

Ilyenkor egy megerto emberre van szukseged. Nrm magamat akarom reklamozni!

2015. ápr. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!