Anyukámmal hogyan fogadtassam el, hogy szeretnék cigizni?
15,5 éves lány vagyok, és a 2 legjobb barátnőm és a pasim is cigiznek. Gyakran kínáltak, de sosem fogadtam el. De mostanában úgy érzem, hogy érdekel milyen lehet. Nem akarok rászokni, csak 1-2 naponta szeretnék 1-2 szállal szívni.
Szerintetek hogyan fogadná el anyukám? Egyedül csak tőle félek, hogyha megtudja akkor szerintem kiütne. De hazudni sem akarok neki.
Te h.lye vagy? Sztem meg is érdemelnéd, ha leverné a fejed. Meg a másik, hh hogy fogadtassd el vele??? Milyen pozitívumot tudsz hozni a cigi oldalán?? Érted... ezt nem lehet elfogadtatnod. Vagy elfogadja a legelején, vagy nem. Ha el, akkor örülj, ha nem, akkor annak megvan az oka, hisz gondolkozik az anyád, az ezt mutatja.
De mégis mire gondoltál, mit mondassz neki, h elfogadja???
Jajjj anya, 20 év múlva tüdőrákom lesz, de azért ne haragudj.
Jajj anya, cigizni szeretnék, igaz a fél fizetésem el fog menni rá, de akkor inkább nem eszek majd semmit..
Vagy érted, mire gondoltál? :D Van ennek jó oldala, ami felől meg lehet közelíteni?
Miért akarsz úgy szívni, hogy még nem is próbáltad? Miért akarsz szívni? Miért akarod elmondani anyukádnak?
Nehezen fogja fogadni, ha aggódik az egészségedért. Gondold végig, megéri-e tönkretenni az egészségedet azért ,hogy ne lógj ki a sorból!
ő is dohányzott, és beszélgettünk már erről, hogy szeretnék. és ő mondta hogy majd egy év múlva ha idősebb leszek.
voltaképp egyszer szívtam, nem volt rossz.
6 Ennyi.Nekem is elegem van a képmutató emberekből.
Kérdező,ha jót akarsz magadnak,ne szokj rá,ne akarj ilyen terhet cipelni.Ráadásul ha most rászoksz,lehet,hogy megállsz a növekedésben is és alacsony maradsz.Ha rá akarsz szokni,akkor ne ilyen fiatalon.
ma 17:31
Állítólag ciki, üldöznek minket, én is dohányzok. :-))))
És nem nyomok be semennyi sört, nem iszom alkoholt, egy szenvedély elég.
Éppen ezért írtam neki, hogy ne szokjon rá, mert leszokni már nagon nehéz, tudom, mert én is sokszor akartam. XD
Utolsó, ha XD-vel írod, hogy le akartál szokni, akkor szerintem nem volt eléggé nagy az elhatározás!
Vedd kicsit komolyabban a dolgot, és menni fog az! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!