Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SOS! Melyik egészségtelenebb?...

SOS! Melyik egészségtelenebb? a sültkrumpli, vagy a palacsinta? Nagyon sürgős, mert hamarosan itt a VACSORAIDŐ! és anyukámmal nem tudunk dönteni :D

Figyelt kérdés
köszi előre is
2012. márc. 18. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
mindkettő :D egyetek fele-fele arányban
2012. márc. 18. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

1 adag sült krumpliban több a kalória, mint 1 adag palacisntában, kevesebb a fehérje, több a szénhidrát és a zsír és több a rostanyag.

A palacisnta így szerintem egészségesebb, főleg ha olyan palacsintasütőben sütödm amit nem kell olajozni.

2012. márc. 18. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a sült krumplit nem bő olajban sütöd, hanem sütőben, a tepsit enyhén kiolajozva, akkor talán egészségesebb, van aki a palacsintát mondja egészségtelennek a fehér liszt miatt, és az édes töltelék miatt ami benne van.

Szerintem mindkettőt lehet enni mértékkel, és soha nem lelkifurdalással, hogy most egészséges-e vagy sem, vagy hízlal-e, vagy ssem.

Én mindig azt eszem amit a szervezetem kíván, ő jobban tudja, hogy mire van szüksége, szerintem tegyétek ti is ezt. :-DDDDDDDD

2012. márc. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!