Hogy fogadtassam el anyukámmal, hogy vega vagyok?
Nem most lettem az, de ő soha nem tudta elfogadni, és mindig kis trükkökkel próbál becsapni, amik nagyon rosszul esnek. Pl ma májkrémet kevert a gombás tésztaszószba, és közölte velünk, hogy ma péntek van és húsmentes nap...
Máskor meg telerakta a pizzát kolbásszal, hogy én ne tudjak belőle enni, és direkt nem is csinált másmilyent. Nem ez zavart, hanem, hogy hülyének néz, hogy nem veszem észre
2-3-4.: mi a rákfenét olyan nehéz megérteni azon, ha az ember nem szereti a húst? Ha ti pl. utáljátok a tökfőzeléket, hiába mondják nektek, hogy egyétek másfajta tökből, ugye, hogy már a gondolat is undorítana?
Kérdező: sz*rd le magasról. Főzz magadnak a főztjéhez meg hozzá se nyúlj, ha teheted. Gusztustalanok ezek a trükkök. Egyébként meg ülj le és kérdezd meg, mit nem bír felfogni azon, hogy nem szereted?
Köszönöm szépen a kérdésemre válaszolóknak! Ment a zöld kéz!
Próbáltam már beszélni vele, de olyankor leráz a "jó-jó" dumájával.
Mondom, ha nem ért a szép szóból, akkor vedd semmibe a főztjét, akkor se egyél belőle, ha nem húsos...
Ez az anyák 90%-át beszédre bírná :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!