Hogy fogadtassam el anyukámmal, hogy vega vagyok?
Figyelt kérdés
Nem most lettem az, de ő soha nem tudta elfogadni, és mindig kis trükkökkel próbál becsapni, amik nagyon rosszul esnek. Pl ma májkrémet kevert a gombás tésztaszószba, és közölte velünk, hogy ma péntek van és húsmentes nap...
Máskor meg telerakta a pizzát kolbásszal, hogy én ne tudjak belőle enni, és direkt nem is csinált másmilyent. Nem ez zavart, hanem, hogy hülyének néz, hogy nem veszem észre
2013. márc. 29. 18:30
11/12 deadly108 válasza:
Értesd meg vele, hogy neked ez fontos, másik nézesd meg vele az Earthlinks Földlakó című filmet. Talán megéri. Ja és kezdj el magadra főzni én is így tettem 7 éve. Szépen mosogass el magad után.
Előző komentelő meg már máshol megírtam a húsevés nem divat, kérlek egy vega fórumon ne propagáld a húsevést! Vagy a Pick gyár küldött?
12/12 anonim válasza:
Hát ez szép. Már a saját anyjában sem bízhat az ember.... De azt gondolom elvárja, hogy te az ő igényeit figyelembe vedd. Pedig az, hogy vega az ember, nem feltétlenül járna plusz munkával. Én a helyedben nem ennék a húsos kajáiból, mert akkor sikerélménye lesz, és még tovább fogja csinálni. Nem tudom hány éves vagy, és van-e lehetőséged rá, de én a helyedben csinálnék magamnak húsmentes kaját. Vagy megkérdezném tőle, hogy mit fog főzni, és pl. ahhoz a körethez készítenék külön valami vega feltétet. Sok vega honlap és blog van, biztosan találsz receptet. Szomorú, hogy nem hajlandó megérteni téged. Talán vedd meg neki a Kína tanulmány c. könyvet, professzoroknak talán elhinné, hogy a hús valójában nem egészséges, és békén hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!