Mióta vega lettem fogyok. Mit csinálok rosszul?
Én simán tudtam hízni, lassan, de biztosan...
Rengeteg szénhidrátgazdag és laktató étel van a pékárun kívül ugyebár, tészták, hüvelyesek, köles, rizs, krumpli,
olajos magvak, zsiradékok.
Egy sima vega szinte semmit nem adott fel, csak pár húst és zsírt, annyira könnyű bevinni a szükséges kalóriát :D
Persze ha az ember már kizárja a szénhidrátban és zsírban gazdagabb ételcsoportokat, vagy válogatós, vagy nagyon keveset eszik, akkor már lehet, hogy nem olyan egyszerű.
ne puffasztott dolgokat egyél, reggelire jó, de nem teljes tápértékű, inkább ajánlom a joghurtos rizst, reggelire. külön megfőzöd egy csipet sóval a rizst (még este és hagyod kihűlni), valamilyen gyümölcs. és joghurt. vagy lehet sósan nyilván gyümölcs nélkül.
Csicseriborsó, mungóbab leves (dhál) ezek sok fehérjét tartalmaznak és sósan elkészíthető.
A gabona amit eszel, legyen teljes kiőrlésű, ne fehér felfújt kenyér. Amikor szétfinomított dolgokat eszik az ember a gyomra tele van, de a szervezet éhezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!