Mit kéne tenni, hogy az anyám ne cseszegessen azzal, hogy munkanélküli vagyok?
Az anyámnál lakunk a párommal, segítünk neki, vigyázok tesómra amíg ő dolgozik, fizetjük mindig a részünket a rezsiből.
De ő nap mint nap elmondja hogy menjek már dolgozni, járkáljak munkahelyet kutatva, ne csak itthon üljek. Kikészít ezzel a dumával már, mit tegyek ez ellen?
Menj orvoshoz, kezeltesd magad. Nekem is volt ilyen problémám, aláírom hogy az orvoshoz is nehezemre esett elmenni, sőt egyedül valószínűleg neki sem indultam volna. De ott van a párod, aki segít.
Emellett ha tudod hogy ilyen problémád van, akkor járj utána, mihez tudsz kezdeni ezzel a betegséggel. Én például csináltam weboldalakat, egy kollégám volt, ő tartotta a kapcsolatot a megrendelőkkel, én csak átadáskor skype-oltam velük. Teljesen jó volt.
Sajnálom hogy ilyen bajod van,de az ilyen betegségeknél mindig is érdekelt h mit fog csinálni a kérdező ha nem lesz se anyja,se párja se senkije aki eltartja?
Oké,örököl egy házat mondjuk,de hát azt fenn is kell tudni tartani,nem?
Vagy majd szül egy-két gyereket h öregségére eltartsa?
A kérdező jól eltűnt... pedig érdekelne, hogy mit gondol az itt olvasható tanácsokról.
Nekem is egyből az ugrott be, hogy nem muszáj mindenkinek emberek között dolgoznia, a könyvelőm például egy kis irodában nyomja, ketten vannak a munkatársával - ezt azért ki lehet bírni szociális fóbiával is. Nyilván akad jó pár munka, ahol legfeljebb 1-2 emberrel van kapcsolatban a munkavállaló, alighanem ilyesmit kellene keresnie a kérdezőnek.
Valaki emlegette az informatikát, fordítást - na ezek is jó ötletnek hangzanak, akár otthonról is végezhető a meló, de hát nem tudni, a kérdező mit tanult, mihez ért?
Ja, azoknak is igazuk van, akik azt mondják: ez a helyzet, hogy a pasi keres, pillanatnyilag működik és elég, de az önálló élethez édeskevés...
"Az anyámnál lakunk a párommal"
Eddig olvastam, innentől kezdve nem érdemes foglalkozni a történeteddel.
Te sikeres ember már nem leszel.
miért böszme feri te sikeres ember vagy ?
mert szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!