Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy addig nem mehetek...

Jogos, hogy addig nem mehetek sehova amíg nincs munkám?

Figyelt kérdés

Nem járok sehova, se bulizni se semmi, most az egyik barátnőm elhívott egy képkiállításra ahol az ő képe is szerepel, de a szüleim nem engednek el, mert nincs munkám, azt mondták addig nem mehetek sehova amíg nem találok valamit. Hiába vagyok nagykorú, ha el mernék menni biztos, hogy kivágnának itthonról. Szerintetek igazuk van? Legközelebb majd azt találják ki, hogy nem is ehetek, mert nincs munkám? Anyámnak van a legnagyobb szája, holott ő közmunkázik, mert csak 8 általánosa van. Engem még oda se vettek fel...

Érettségi és szakma után bejelentkeztem a munkaügyi központba, ott elvégeztem egy tanfolyamot, decemberben lett vége, de így sem találok munkát, egyszerűen mindenhonnan elküldenek vagy vissza se hívnak. Voltam gyárban is, hihetetlen, de oda se keresnek betanított munkást sem! Csak egy másik kirendeltségükhöz lehet menni, de oda tőlünk se busz, se vonat nem közlekedik.

2015. ápr. 3. 16:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem amúgy a kérdező fiú (fiú, nem férfi)
2015. ápr. 3. 18:02
 12/34 anonim ***** válasza:
26%

Dolgozz apádnál, ha annyira jól megy az üzlet.

Egyébként meg igazuk van. Nem tanulsz, nem dolgozol, nyilván nem akarják finanszírozni a programjaidat.

Próbálkozzál. Idénymunkát mindig lehet találni.

2015. ápr. 3. 18:13
 13/34 anonim ***** válasza:
32%

Ha se betanított munkára, se közmunkára nem vesznek fel akkor ott nagy baj van VELED.

Apád pedig lehet ezért nem vesz fel. Rossz hírét keltenéd.

2015. ápr. 3. 18:28
 14/34 anonim ***** válasza:

Kérted már apád, hogy vegyen be az üzletbe?

Amúgy nem tartom helyesnek, hogy a szüleid "szobafogságra" ítéltek, amíg nem találsz munkát (azért az álláskereséshez szerencse is kell, és nem mindig megy egyik napról a másikra, bár már mégiscsak eltelt 3 hónap...), hacsak nem azt látják rajtad, hogy nem is töröd magad igazán ezen a téren.

2015. ápr. 3. 18:57
 15/34 A kérdező kommentje:
Ki válogat ti szerencsétlenek? Nem tehetek róla, hogy nem keresnek betanított munkásokat sem. -.-
2015. ápr. 3. 19:10
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla, hogy nem vesznek fel sehova.
2015. ápr. 3. 19:11
 17/34 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb meg azt mondják nem ehetek, ti arra is bólogatnátok. Nevetséges. Adjatok munkát és dolgozni fogok.
2015. ápr. 3. 19:12
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem csodálom hogy senki nem adott neked munkát.

Akkora arcod van hogy az fáj.

Igazából a szüleidet sajnálom hogy ilyen gyerekük van...

2015. ápr. 3. 19:14
 19/34 A kérdező kommentje:
Ja persze... Itt szét oltotok úgy, hogy nem is ismertek és akkor ne legyek ideges. De legyen igazatok.
2015. ápr. 3. 19:16
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne véleményt kérj hanem szólj egy ismerősödnek hogy bólogasson, vagy hallgassa meg hogy neked mi bajod van.

Kérdeztél, kaptál választ. Aki nem bírja a kritikát ne szerepeljen.

2015. ápr. 3. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!