Anyum nem enged el sehova, még a boltba se egyedül. Soha nem volt rám panasz se a suliban, se máshol. Ezen kívül nagyon jó a kapcsolatunk. Miért csinálja ezt velem? 13/L
2014. aug. 6. 09:58
1/8 Barbixo válasza:
Bizonyára félt téged, mivel elég kicsi vagy még.
2014. aug. 6. 10:06
2/8 anonim válasza:
Egyértelműen félt.. Tudod, a mai világban bármi megtörténhet az utcán! :(
2014. aug. 6. 10:07
3/8 anonim válasza:
Félt téged. Idővel többet fog engedni.
2014. aug. 6. 10:13
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg félt. De azért nem teljesen jó az se. Sajnos nem lehet mindentől megóvni így se. Nem az a normális, hogy bárhova elengedjenek csámborogni egy 13 évest, de azért bevásárolni, barátnőkkel valami biztonságos helyen sétálni csak elengedhetne, valamikor meg kell tanulnod önállóbbnak lenni. Próbálj meg vele beszélni, szép lassan engednie kell a pórázon. Vagy te is olyan 30 éves leszel, aki nem tud leszakadni a szüleiről, mert még egy csekket sem tud egyedül befizetni vagy eljutni A-ból B-pontba.
Esetleg ajánld fel, hogy elmész bevásárolni, ő pedig tisztességes távolból követhet, és akkor láthatja, hogy megoldod egyedül a dolgot. Hátha így legközelebb kíséret nélkül is elenged, és szép lassan ő is hozzá tud szokni a gondolathoz, hogy egyszer fel fogsz nőni. Plusz emlékeztesd hogy van nálad mobil. :D
2014. aug. 6. 10:26
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm a választ, beszélni fogok vele, remélem kicsit engedékenyebb lesz utána :)
2014. aug. 6. 11:15
6/8 anonim válasza:
Hol laktok? Iskolába sem jársz egyedül? Egy válaszoló szépen megírta mit kellene tenned, én csak egyetérteni tudok vele. Azért kellene minél hamarabb önállóságot tanulod, mert nincs messze a középiskola, oda meg valószínűleg el kell, hogy engedjenek, akármennyire is féltenek. Sok sikert?
2014. aug. 17. 07:26
7/8 A kérdező kommentje:
Egy-két sarokra lakunk a sulimtól, reggelente anyummal megyek, mert arra dolgozik, de délután egyedül megyek haza.
2014. aug. 17. 11:47
8/8 anonim válasza:
hatos vagyok: nem kérdezni akartam a sok sikert, véletlenül felkíáltójel helyett kérdőjelet nyomtam. Ha hazamenet egyedül lehetsz, akkor néha reggelenként próbálj egyedül menni. Először biztos aggódni fog anyukád, de a második, többedik alkalommal már nem annyira. Ha úgyis beszélsz vele, kérd meg, hogy a boltba is engedjen egyedül. Aztán postára, ha csekket kell feladni stb. Hozzád mehet valamelyik osztálytársad? Ha igen, elkísérheted a sarokig, amikor elmegy. Ha így fokozatosan csinálod, szerintem anyukád is örülni fog az önállósodásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!