Mit csináljak ha anyám ennyire ostoba?
Nem tud az interneten a facebookon,és a candy crushon kivül semmit megnyitni,és folyton tőlem várja h nézzek utána vminek.
PL volt ez az elszámolás a bankoknál. Ő is érintett ebben. Hiradóból és neten halottam róla. Kérdeztem anyámat h ő erről mit tud. Hát semmit,neki nem küldött a bank információt. Mondom neki nézz utána h egyáltalán jár e vmi. Hát hogyan? Ott a googgle,ird be a keresőbe és úgy.
Vagy vmit megnézni h nyitva van e hétvégén,nekem telefonálgat h nézzem meg az interneten. Vagy pl komolyabb ügyeknél,pl végrehajtónak hol az irodája a telefonszáma mi,stb... nem tudja ki google-zni.
Nem akarom elhinni h ennyire ostoba lenne,pedig igencsak úgy tünik.
Én idegeskedek miatta mert annyira h-ülye h nem jár utána semminek,csak várja a sült a galambot. Mondtam pl h irjon a nemzeti eszközkezelőnek hátha megveszik a lakást,vagy a neten fenn van h mik a feltételei. Úgy nézett utána ahogy ti. Mert h ő nem tudja hogy kell,meg hogyan kell e-mailt irni. E mail cimét se tudja. Mondom az e mail cím az amivel belép a facebooka is. Hát ő nem tudja h hol kell oda belépni.
Vagy mikor mondom neki h keressen másik melót ami jobban fizet. Ő nem tudja hol meg hogyan keresse. Képes ott ülni a googgle elött és csak les h mit irjon be. Én szoktam neki küldeni facebookon neki álláshirdetéseket,de nem tud egy önletrajzot összedobni(pedig csak az adatait kellene beirni-europasson),meg elküldeni e mailbe.
Tesóm csinálta neki anno az e-mail cimet,ő tudna neki segiteni,de az is a facebookon kivül mást nem tud megnyitni. Az meg nem az h nem tudja,hanem nem akar segiteni neki.
Tudni kell h én már nem lakok otthon 200 km-rel arréb költöztem munka miatt,facen meg telon tartjuk a kapcsolatot. És elég rossz h azzal telnek a napjaim h aggódok mi van velük otthon. Végrehajtó vonja anyukám fizetésének a felét,de pontosan nem tudja megmondani anyám h mit vonnak. Lakáshitelt vagy egyéb tartozást. Mikor szolók neki h keresse meg a végrehajtót és kérdezze meg,a válasz az h nem tudja felhivni mert nincs pénz a telefonján. Mikor mondom h hát guglizd ki h hol kell keresni,akkor meg nem tudja hogy kell.
MIkor otthon vagyok mutatom h mit kell csinálni h kell e-mailt irni,hol kell az önéletrajzot megcsinálni,stb... de szarik bele az egészbe.
Minap azért hivott h küldjem el az önéletrajzát a nem tudom melyik gyárba. Mondom nekem nincs a gépen a te önéletrajzod. Csináljak neki. Én honnan tudjam h hol mikor mit dolgozott? Miért engem fáraszt ezzel?
Hát most akadtam ki de teljesen. Azért hív anyám,h én irjak e mailt a forintositással kapcsolatban ahova kell ,h jóváhagyja azt vagy vmi ilyesmi.
De ő nem tudja megmondani az e mail címét,és a jelszavát.
Mondom neki h hát facebookra mivel lépsz be? Ht amit be irok azzal. De mit irsz be? Semmit,mert el van mentve. És akkor ne menjen fel az agyvizem...
Azt akarja h a sajátomról az ő nevében.
Jó;tényleg feéhágorító.
DE kb. annyi idő alatt,amíg a kérdező ide ezt beírta,megcsinálhatta volna azt is amit az anyja kért tőle.
De inkább ide írt,hogy milyen hülye,degenerált,ostoba,élhetetlen,taníthatalen,életképtelen any szülte erre a világra.
Csak úgy mellesleg,az intelligenciaszintünket az anyánktól örököljük ....
Nem irtam a sajátomról az ő nevében semmit,mert sztem nem elég annyi h "egyetértek az elszámolással. Xné"
A levelet nem láttam,h tárgyba vmi ügyirat számra hivatkozzak v bármi.
Jól összevesztünk mert mondtam neki h ha ilyen hülye h egy levelet nem tud lediktálni h mit irnak benn,akkor menjen be a bankba és ott segitenek neki h mit kell irni. De nem ő inkább elpostázza nekem és én kezdjek vele vmit.
Komolyan az eszem meg áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!