Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes anyám magára...

Miért nem képes anyám magára csukni a wc-ajtót?

Figyelt kérdés
Ugye nem csak szerintem nem lenne nagy kérés hogy amikor végzi a dolgát akkor becsukja azt a rohadt ajtót? Amellett hogy elég nagy körben büdös lesz, elég rossz a tudat hogy egyáltalán nem zavarja. Amikor rácsukom akkor kinyitja és ha esetleg be is szólok akkor neki áll feljebb és megsértődik. Nem mond semmit szó szerint arról hogy miért képtelen , nincs klausztofóbiája stb..

2015. ápr. 2. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
És ha vendégek jönnek?
2015. ápr. 2. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor természetesen igen :D
2015. ápr. 2. 18:51
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
mert nem szégyenlős. a mamám is ilyen
2015. ápr. 2. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is ezt csinálja :D igaz ha becsukom az ajtót nem nyitja ki csak azért is. De tényleg, tök ugyanez.

Fogalmam sincs mire jó, pedig már annyiszor kérdeztem :D

2015. ápr. 2. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán fél az egyedülléttől? Nem akarom túlbonyolítani, lehet hogy csak ilyen, lehet hogy nem.
2015. ápr. 2. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de az biztos, hogy kibszott undorító. Pajtában nevelték szegényt?
2015. ápr. 2. 19:43
 7/11 mi a fene ***** válasza:
78%
Hát elég rossz szokás. Egyszer kérdezd meg tőle, hogy mi az oka, és gondolt-e már arra, hogy a másik mit érez ilyenkor ?Nálunk senkinek nincs ilyen szokása.
2015. ápr. 2. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

Én a kisfiammal vagyok itthon, még totyogós és kb. fél éve nem tudtam csukott ajtónál... de ez azért van, mert ő mindig jön utánam, nincs egy nyugodt percem sem. Lehet, hogy anyukádban ez maradt meg? :D

Viccet félretéve, tényleg nem valami jó dolog ez. Egyszer, nem amikor épp ott ül, higgadtan ülj le mellé, és mondd el neki nyíltan, de ne bunkón és üvöltözve!, hogy ez téged mennyire zavar. Szerintem megérti majd.

2015. ápr. 2. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a férjem csinálja ezt... A multkor nagyon kiakadtam, épp reggeliztem, mikor meghallottam a purcikázás közepette potyogtatást... Fúj..
2015. ápr. 2. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:

9.

De azt akkor is meghallottad volna, ha bezárja az ajtót.

2015. ápr. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!