Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az baj ha még mindig anyával...

GhostGirl14 kérdése:

Az baj ha még mindig anyával alszok?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és még mindig anya mellett alszok. Másfél éve elváltak a szüleim azóta alszok ott.Mielőtt elválltak a szüleim csak akkor aludtam ott ha apa horgászni ment
2015. márc. 28. 18:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

30-as, értelmező olvavsás 1-es. Ülj le.

Egy szóval nem mondtam,hogy féltékeny lennék a mostoha fiamra. De nyilván azért költöztem össze az anyával, mert szeretem és vele akarok lenni éjszaka is. Mehet aludni a fiához. Nem mondtam, hogy nem. De nem mindig. És ne azért menjen, mert a gyerek fél a sötétben, hanem mert most őt ölelve akar aludni. (Én is meg szoktam ölelni a fiút, kempingezésnél aludtam is már vele.) De nem támogatom a szorongását, a félelmét az egyedül alvástól azzal, hogy fölöslegesen pátyolgassuk. Ezt már a párom is be látta.

2015. márc. 29. 19:35
 32/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon félős voltam, 7 éves koromig nem is volt külön szobám, aztán mikor elköltöztünk, sokat szenvedtem a külön alvással.

Mi lenne, ha vennél esetleg egy pici lámpát, és amellett aludnál? Esetleg úgy is megoldható, hogy felraksz az ablakba egy olyan égősort, amit a karácsonyfára szoktak, egyik barátnőmnél úgy van, nagyon kis hangulatos.

Amúgy anyukád másfél éve vált, lassan lehet, hogy új párra talál, és vele fog majd aludni. Rá kell szoktatnod magad a különalvásra

2015. márc. 29. 19:37
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a rengeteg választ!! Nagyon hasznosak és köszönöm hogy erőt "sugároztok" nekem.
2015. márc. 30. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!