GhostGirl14 kérdése:
Az baj ha még mindig anyával alszok?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és még mindig anya mellett alszok. Másfél éve elváltak a szüleim azóta alszok ott.Mielőtt elválltak a szüleim csak akkor aludtam ott ha apa horgászni ment2015. márc. 28. 18:22
11/33 anonim válasza:
kérdező, amúgy anyud nevel rosszul téged,nem is a gyerektől lehetne várni a lépést, inkább a szülő kötelessége lenne egsézséges emberré nevelni a gyermekét
(egy filmben volt anya, aki a saját fiát vette rá, hoyg vele éljen nemi életet. nagyon beteg anyák vannak, persze a kérdésben nincs ekkora baj, csak jeleztem, hogy anyai oldalról van hiba elövetve)
12/33 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok,szintén elváltak a szüleim,ha anyukámhoz megyek,mindig,kivétel nélkül mindig vele alszok.Szerintem nem ciki,csak szeretet és kész.
13/33 anonim válasza:
Amíg anyukádat nem zavarja addig nem baj. 12 éves vagy még szinte kislány. És nem vagy beteg el ne hidd senkinek. Idővel majd bátrabb leszel egyedül szundikálsz és leszoksz erről a kedves gyerekes anyucival alvásról.
14/33 anonim válasza:
Azért káros ez mert a félelmeidet csak úgy tudod leküzdeni, ha az anyukád mellett alszol. Ma még nem látod ennek a hátrányát, de 2-3 év múlva már komoly gond lesz és nagy eséllyel leszel pánikbeteg, ha kikerülsz a megszokott környezetből. Anyukád nagyon rosszul tette hogy nem szoktatott különalvásra, valószínűleg a saját hiányérzetét pótolta veled és most már te is észrevetted hogy ez káros.
15/33 anonim válasza:
Én is anyukámmal aludtam sokszor ennyi idősen.
Nem, nem lett hatással később a szexuális és családi életemre, nem lett semmiféle pszichológiai, mentális zavarom sem.
Viszont az baj, hogy ennyire félsz. Ezzel kellene valamit kezdeni, ha egyedül nem megy, segítséggel.
Ha félsz a sötétben megpróbálhatsz sólámpa és halk zene mellett elaludni.
16/33 anonim válasza:
Kit érdekel mit gondolnak mások? :D Én is 12 évesen gyakran aludtam anyával aztán már nem. Nem tudja senki...
17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok nem most egy kicsit késöbb (fél év)utána megpróbálom tényleg ezt a "félelmet" leküzdeni
2015. márc. 28. 19:04
18/33 anonim válasza:
Igen, ez már betegesnek számít. Kezeltesd magad.
19/33 anonim válasza:
Bőven anyukámmal aludtam még akkor, sőt sokkal később is. A különbség, hogy nem félelemből, hanem kényelmi, praktikai megoldásból. Éppen ezért semmiféle problémát nem jelentett később, simán elalszom egy villában is, tök egyedül. Dolgozz a félelmed oldásán, ez sokkal fontosabb, mint hogy "ciki, vagy nem ciki".
20/33 anonim válasza:
Mások ennyi idősen még csókolgatják a szülőjüket is, szóval teljesen normális. Majd szólj a pasidnak később, hogy azért szokja a gondolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!