Szájra puszi szülőkkel? Valakit neveltek így fel, hogy ha puszit adtak, nem az arcára kapta, hanem szájra?
Igen.. Nagyszülőkkel is.l.
Ma már furcsa
Én nem fogom így, mert nekem furcsa lene a gyerekemet szájon puszilni, de gyerekkent nem volt ebben semmi..
Amikor tini lettem, és kamaszodtam (10-11) akkor szépen lassan leszoktunk róla..
amúgy semmi bajom nem lett..sem az érzelmi, sem a szerelmi eletemben. Időben volt fiúm.. Komoly kapcsolatom is.. Férjhez is mentem.. Stb
Tehát szerintem felfújják..nincsen benne semmi ferde dolog...
Van ahol szokas, van ahol nem...
Egyébként a válaszok pontozása azt tükrözi, hogy a válaszadók többsége nem a kérdésre adott választ, sőt nem is a kerdezett szemelyek válaszoltak...
Ahogy most én sem, úgyhogy jár a 0
:)
láttam ilyet, amikor németországban voltam, olyan 6-7 éves gyereknek adtak puszit szájra a szülei.
nálunk ez sose volt szokás, pedig közeli kapcsolatom van a szüleimmel. pont a multkor fordult elő hogy anyukámnak véletlenül adtam a szájára puszit, de direkt sose csinálnék ilyet.
"Majd amikor mást puszil szájon, akkor eszébe jut a szülője és máris megvan egy beteges pszichológiai kötődés."
És amikor a szerelmét öleli, eszébe jut az anyai ölelés, és aszexuális lesz.
Na, a nagy vita kirobbanto kerdes....
Naluk volt, anyukammal de kamasz koromnal abba maradt. En nem erzekelem , hogy baj lenne a szexualitasommal, normalis felnott no lettem, rendes parkapcsolattal szoval nincsenek problemaim.
Bar gondolom most ezert biztos megkapom a lepontozast....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!