Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szájra puszi szülőkkel?...

Szájra puszi szülőkkel? Valakit neveltek így fel, hogy ha puszit adtak, nem az arcára kapta, hanem szájra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 15:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
53%

Igen.. Nagyszülőkkel is.l.

Ma már furcsa

Én nem fogom így, mert nekem furcsa lene a gyerekemet szájon puszilni, de gyerekkent nem volt ebben semmi..

Amikor tini lettem, és kamaszodtam (10-11) akkor szépen lassan leszoktunk róla..

amúgy semmi bajom nem lett..sem az érzelmi, sem a szerelmi eletemben. Időben volt fiúm.. Komoly kapcsolatom is.. Férjhez is mentem.. Stb

Tehát szerintem felfújják..nincsen benne semmi ferde dolog...

Van ahol szokas, van ahol nem...

2015. márc. 28. 18:59
 32/39 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként a válaszok pontozása azt tükrözi, hogy a válaszadók többsége nem a kérdésre adott választ, sőt nem is a kerdezett szemelyek válaszoltak...

Ahogy most én sem, úgyhogy jár a 0

:)

2015. márc. 28. 19:04
 33/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem, hogy egy szájrapuszi miért tabu, bezzeg, amikor azt mondja a kisgyerek, hogy "Anyába vagyok szerelmes, anyát fogom feleségül venni." erre a mondatra csak legyintenek és kacarásznak, amiatt senki sem kezd aggódni. Szerintem amíg egy gyerek nincs abban a korban, hogy a csókot egy szexuális gesztusként kategorizálja, addig teljesen rendben van.
2015. márc. 28. 19:51
 34/39 anonim ***** válasza:
95%

láttam ilyet, amikor németországban voltam, olyan 6-7 éves gyereknek adtak puszit szájra a szülei.

nálunk ez sose volt szokás, pedig közeli kapcsolatom van a szüleimmel. pont a multkor fordult elő hogy anyukámnak véletlenül adtam a szájára puszit, de direkt sose csinálnék ilyet.

2015. márc. 28. 20:31
 35/39 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy emlékeztem vissza, hogy nálunk soha nem volt, de ha jobban belegondolok, akkor eszembe jut, hogy de volt, anyuval, de nem rendszeresen, csak alkalomadtán, és max. 4-5 éves koromig. Apuval is próbálkoztam, de ő ezt elutasította. :D Mondjuk jobb is, nekem sem tetszik ez a szokás, én biztos nem fogok a gyerekemmel szájrapuszizni...
2015. márc. 28. 21:22
 36/39 A kérdező kommentje:
33-as, az ödipális korszakot (ami a normális nemi fejlődéshez tartozik), de keverjük ide.
2015. márc. 28. 22:08
 37/39 anonim ***** válasza:
85%

"Majd amikor mást puszil szájon, akkor eszébe jut a szülője és máris megvan egy beteges pszichológiai kötődés."

És amikor a szerelmét öleli, eszébe jut az anyai ölelés, és aszexuális lesz.

2015. márc. 28. 23:18
 38/39 anonim ***** válasza:
33%
Kiskoromban nekem is adtak szájrapuszit, arcra kettő, egy a szájra. Mindig így kaptam, fogalmam sincs, mikor maradt el, csak az rémlik, mikor a tesóim még így kapták a puszit, én meg már csak arcra, és nagyon furának tartottam. Pedig a pici gyerekemet én is szájon puszilnám.
2015. márc. 29. 00:28
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

Na, a nagy vita kirobbanto kerdes....

Naluk volt, anyukammal de kamasz koromnal abba maradt. En nem erzekelem , hogy baj lenne a szexualitasommal, normalis felnott no lettem, rendes parkapcsolattal szoval nincsenek problemaim.

Bar gondolom most ezert biztos megkapom a lepontozast....

2015. márc. 29. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!