Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szájra puszi szülőkkel?...

Szájra puszi szülőkkel? Valakit neveltek így fel, hogy ha puszit adtak, nem az arcára kapta, hanem szájra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 15:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%

Emlékszem, oviban láttam, hogy a csoporttársam szájra puszit ad az anyukájának elköszönéskor. Én is azt akartam adni anyának amikor elbúcsúztunk, de azt mondta, hogy ne a szájára adjak, csak az arcára. Mindenkinek. Nálam itt megpecsételődött, hogy nincs szájrapuszi, nem is volt az első barátomig.

Elég furcsának tartom, örülök, hogy nálunk nem szokás, és ha lesz gyerekem, én sem fogom a száját csókolgatni. Tesóm barátjáéknál ez a szokás, és ki van akadva, amikor látja hogy egymás száját puszilgatják.

2015. márc. 28. 16:51
 22/39 anonim válasza:
49%
Sajnállak titeket, amiért ilyen butaságokat hisztek. A csókolózás azért kicsit más, én sem dugom le az anyám torkán. Sztem ti vagytok inkább betegek, mert viszolyogtok a szüleitek puszijától, ami igenis a szeretet jele. Amúgy a gyerek nem hülye, tudja, hogy a szülői puszi más, mint a más emberé. Az én gyerekem is csak nekünk ad szánkra kis puszit, másoknál rá sem lehetne erőltetni, max az arcra puszit. Viszont nálunk sokkal jobban megvan a szülő-gyermek kötődés, és a szeretet kimutatás. De mindegy is, minden családnál más a szokás.
2015. márc. 28. 16:54
 23/39 anonim ***** válasza:
50%

Szerencsére normálisak a szüleim, így nem.

Mindenki kapott egy zöld kezet, mert valakinek nagyon rossz napja van..

2015. márc. 28. 16:57
 24/39 Bence_ ***** válasza:
78%
Miért fontos, hogy a szádra adjon. Mitől több mint egy arc puszi?
2015. márc. 28. 16:58
 25/39 anonim ***** válasza:
79%
Kizárólag a szerelmem szájára adok puszit, a szüleimére nem és szerencsére ők sem próbálkoztak ezzel soha. Következő nem tudom mi lesz, mondjuk hogy normális dolog felnőttként anya mellbimbóját morzsinkálva elaludni, mert hát kisbabakorban úgy volt helyénvaló?
2015. márc. 28. 17:07
 26/39 anonim ***** válasza:
42%

[link]

[link]

[link]

[link]

Puszizkodók olvassák el ezeket és vegyék elő az eszüket. A saját gyereküknek okoznak maradandó kárt.

2015. márc. 28. 17:08
 27/39 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk is valahogy így alakult,de kb a gyerekek 3-4 éves korára abban is maradt.De csak anya,apa kapott szájra puszit,sem nagyszülők,senki más.
2015. márc. 28. 17:35
 28/39 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a szájrapuszi családon belül furcsa és visszataszító.
2015. márc. 28. 18:20
 29/39 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk 3-4 éves korukig a lányomat szára pusziztam de ahogyan nőt elhagytuk és ma már csak arcra puszi van.N
2015. márc. 28. 18:23
 30/39 anonim ***** válasza:
46%
hál ég nem. hányinger.
2015. márc. 28. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!