Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21-23 évesek, hogyan éltek...

21-23 évesek, hogyan éltek most? Szülőkkel, vagy nélkülük?

Figyelt kérdés

Ha otthon laktok, miben segítetek otthon, adtok be a közösbe?

Ha külön laktok, miből tartjátok fenn magatokat?

Milyen gyakran találkoztok a szülőkkel?

Milyen a viszonyotok?

Miben támogatnak?

2015. febr. 24. 13:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%

Otthon lakom még.

Mindenben segítek, házimunka, ügyintézés.

Pénzt is adok haza, 50 ezer/hó. A többit magamra költöm és félre is teszek minden hónapban.

2015. febr. 24. 13:10
 2/35 anonim ***** válasza:
48%
23 evesek vagyunk a parommal, egyetemre jarunk. Alberletben lakunk. Nem dolgozumk, a szuleink tamogatnak minket. Hetente 2x vagy 3x talalkozunk, es nagyon jo a viszonyunk. :)
2015. febr. 24. 13:10
 3/35 A kérdező kommentje:

Első, mennyit keresel, hogy mindenre jut?

Második,

szerencsés vagy. Engem biztosan nem tartanának egy plusz albérletben.

2015. febr. 24. 13:11
 4/35 anonim ***** válasza:
75%

21 vagyok, otthon lakom. A közösbe 20 ezret adok, plusz én is tankolom az autót nyilván, többet nem fogadnak el... Segítek mindenben, takarítás, mosás, vásárlás, kivéve a főzés, azt csak magamra merek :)

L

2015. febr. 24. 13:12
 5/35 A kérdező kommentje:

Akik otthon laknak, nem is terveztek költözni, felnőtté válni ennyi idősen?

Mert az eddigi válaszolók mind otthon laknak.

2015. febr. 24. 13:12
 6/35 anonim ***** válasza:
73%
Első vagyok: 150 nettó, minimum 50-et félreteszek minden hónapba. Ezen kívül szoktam még plusz munkákat is vállalni, az abból befolyt pénzt, mind félreteszem. De persze tervezem a külön életet, azért is gyűjtök. Albérletben meg drágább lenne. Mivel ugyanabban városban jártam suliba és ott is dolgozom, ahol eddig éltünk, ezért az albérletre nem voltam rákényszerülve. Meg jóban is vagyunk a szüleimmel, úgyhogy elmenekülnöm sem kell itthonról.
2015. febr. 24. 13:16
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Nélkülük. A férjemmel élek. Saját fizetésből tartjuk fent magunkat. Most a férjem a fő kereső ameddig GYES - en vagyok. Ő 350 - et keres. Így is vígan megélünk, de ha majd én is dolgozom, még jobb lesz. :) Az én családommal évente - félévente találkozunk. Anyósomék ebben a városban élnek. Amikor dolgunk van, ő vigyáz a kicsire vagy napközben amikor a férjem dolgozik, ő kísér el ha megyünk valamerre. Otthon van, ráér, és így nekem is könnyebb ha menni kell valahová. :)
2015. febr. 24. 13:17
 8/35 anonim ***** válasza:
59%
21 vagyok, 1,5 éven van meg hatra az alapkepzesbol, itthon lakom, szuleim tartanak el + 25ezer Forint zsebpénzt kapok minden hónapban amit arra koltok amire akarom
2015. febr. 24. 13:18
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

20 vagyok,párom szüleinél lakunk,tervezzük az albérletet.

Édesanyám semmiben nem segít,sőt szinte hátráltat,sértődöttséget mutat megpróbál lelkiismeret-furdalást kelteni.Anyagi szempontból annyit tesz hogy a tőlem elvett 450 000 forintot havonta 30 ezrével törleszti(de legalább vettek még egy autót).

Nem sűrűn találkozunk,édesapám nincs csak édesanyám,csak ha muszáj,akkor.

Most munkát keresek,az összes csatornát kihasználva,eddig árvaellátás plusz 30 ezer volt a jövedelem.

2015. febr. 24. 13:24
 10/35 A kérdező kommentje:

8-as, szerencsés vagy, hogy eltartanak és még zsebpénzt is kapsz :O Én sosem kaptam, örültem, hogy eltartanak, és ha ruha kellett mert szükség volt rá, akkor azt megkaptam.

1-es, és milyen munkád van amivel ennyit keresel? Érdekelne, mert én is ebben a korban vagyok, de minimálbéren vagyok.

2015. febr. 24. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!