Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nélkülük szeretném tovább folytatni az életemet?
Másik városba költözöm messze innen, mert ott van munka, és többé nincs szükségem családra. Azért, mert úgy sem tudunk beszélni, és igazán belegondolva nem is érzek hogy szeretetet feléjük, pl. sosem öleltem meg őket. Az utóbbi időben még jobban megutáltam őket, mert kiskoromban elkényeztettek, törődtek velem többet a kelleténél, és ezért lettem ilyen nyámnyila. Ráadásul így ha idősek lesznek nem kell majd ápolnom őket, meg azért aggódni hogy mikor halnak meg, meg a hülye problémáikon rágódni.
19/F
Bocs, hogy ezt kell mondanom, de te egy önző, hálátlan bunkó vagy.
Csak szegény szüleidet sajnálom. Ők csak egy gyereket akartak, erre minden igyekezetük ellenére egy gerinctelen férget kaptak.
"Kedves anya, kedves apa, sajnálom, hogy egy önző szemétláda vagyok, de amiért gondoskodtatok rólam, felneveltetek, taníttattatok, szerettetek, és amiért normális körülmények között felnőhettem, hálából soha többé nem akarlak látni titeket."
Kicsit még cifrázd ki, utalj a gerinced teljes hiányára, és teljesen jó lesz!
"Külföldre költözöm, nevet változtatok stb úgyhogy megtudok"
Elárulom, hogy nem lehet csk úgy nevet változtatni, ugyanis akkor semmilyen jogod sem lesz az adott országban. Ha meg netán hivatalosan akarnád intézni, akkor annyak nyoma van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!