Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nélkülük szeretném tovább folytatni az életemet?

Figyelt kérdés

Másik városba költözöm messze innen, mert ott van munka, és többé nincs szükségem családra. Azért, mert úgy sem tudunk beszélni, és igazán belegondolva nem is érzek hogy szeretetet feléjük, pl. sosem öleltem meg őket. Az utóbbi időben még jobban megutáltam őket, mert kiskoromban elkényeztettek, törődtek velem többet a kelleténél, és ezért lettem ilyen nyámnyila. Ráadásul így ha idősek lesznek nem kell majd ápolnom őket, meg azért aggódni hogy mikor halnak meg, meg a hülye problémáikon rágódni.

19/F

2015. febr. 10. 13:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
99%
Anyádként azt mondanám, húzz a pcsába és nőjj fel! Bocs, hogy szerettünk, nyámnyila bunkó!
2015. febr. 10. 14:01
 2/36 A kérdező kommentje:
Igen én nem tudom ezt viszonozni.
2015. febr. 10. 14:04
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ezt kell mondanom, de te egy önző, hálátlan bunkó vagy.

Csak szegény szüleidet sajnálom. Ők csak egy gyereket akartak, erre minden igyekezetük ellenére egy gerinctelen férget kaptak.

2015. febr. 10. 14:06
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyanitom empatia nem sok szorult beled, ha arra kene gondolni, hogy mekkora fajdalmat okoznal nekik, es persze neked ugyse lesz csaladod, ha valamelyik valaszolo felvetne, hogy "neked hogy esne ez a sajat gyerekedtol?". Alapjaraton maga a kerdes teljesen folosleges, ha egyszer ugy is eldontotted, mit szeretnel. Oszinten. Allj elejuk es mond meg. De ha elveszted a munkadat, vagy segitsegre esetleg lakhatasra lesz szukseged, vigyazz, hogy akkor is ilyen folenyeskedo legyel, es ne hozzajuk fordulj. Sok sikert.
2015. febr. 10. 14:09
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves anya, kedves apa, sajnálom, hogy egy önző szemétláda vagyok, de amiért gondoskodtatok rólam, felneveltetek, taníttattatok, szerettetek, és amiért normális körülmények között felnőhettem, hálából soha többé nem akarlak látni titeket."

Kicsit még cifrázd ki, utalj a gerinced teljes hiányára, és teljesen jó lesz!

2015. febr. 10. 14:11
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te elköltözöl meg kijelented, hogy nincs szükséged a családra, még köteles lesze idös korban ápolni öket (illetve legalább is fizetni az ápolásukat), szóval ezzel nem tudsz meglógni a kötelezettségeid alól.
2015. febr. 10. 14:11
 7/36 A kérdező kommentje:
Külföldre költözöm, nevet változtatok stb úgyhogy megtudok
2015. febr. 10. 14:13
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

"Külföldre költözöm, nevet változtatok stb úgyhogy megtudok"

Elárulom, hogy nem lehet csk úgy nevet változtatni, ugyanis akkor semmilyen jogod sem lesz az adott országban. Ha meg netán hivatalosan akarnád intézni, akkor annyak nyoma van...

2015. febr. 10. 14:18
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Na menj fiam, ilyenekre nincs szükség itt. Nem is kell semmit mondani, tűnj a francba.
2015. febr. 10. 14:19
 10/36 anonim ***** válasza:
84%
Mitől rágtál így be?
2015. febr. 10. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!