S. O. S.! Hogy mondjam el a szüleimnek hogy becsúszott 3db
3-mas és 3db kettes?
Figyelt kérdés
Holnap szülői értekezlet, meg nyomja a szívemet, s el szeretném mondani a szüleimnek ezt a hat darab jegyet, de nem tudom hogy hogyan! 4.5-4.6 az átlagom, de egyszer-kétszer becsúsznak az ilyen jegyek, s főleg anyum, kiakad érte! Még a négyesért sem örül. Hogyan mondjam el nekik? Olyan rossz!
2015. jan. 28. 15:49
1/10 anonim válasza:
az nem "becsuszik", es foleg nem egyszerre ennyi... elegge elszurtad ott hogy eddig letagadtad, de akkor legalabb probald ugy, hogy ebbol ekkor kaptam egy harmast, DE ra par napjara mar javitottam es 5-ost kaptam belole.
Szoval ne a rossz jegy legyen az utolso amit mondasz.
2015. jan. 28. 15:53
2/10 anonim válasza:
Nyíltan, gyorsan, tépd le a ragtapaszt! Azt pedig, hogy a szüleid hozzáállása és a rossz rendszer milyen érzéseket okoz neked, ne feledd el soha! Különösen akkor nem, amikor iskolát választasz majd a gyerekednek, és már édesanya leszel! Az ilyen 'élmények' miatt hajlok én is anyaként az alternatív iskolák felé, ahol hagyják élni is az embert és a gyerekeit.
2015. jan. 28. 15:53
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. jan. 28. 16:00
4/10 Adam_Hack válasza:
Ajajajjj, ebből nagy baj lessz te gyerek, hát hogy tehettél egyáltalán ilyet? Szegény szüleid fejére szégyent hozol?? Én nagyon megvernélek.
2015. jan. 28. 16:00
5/10 anonim válasza:
Pont így: becsúszott néhány rossz jegy, ez van, igyekszel kijavítani. Mindenkinek vannak sz.r időszakai, felnőttként is. Ha alapvetően jól tanulsz, és nem tojsz magasról az egészre, hanem energiát fektetsz a hiba kijavításába, én biztosan nem haragudnék.
2015. jan. 28. 16:08
6/10 anonim válasza:
Ez nem a becsúszott, hanem a lusta voltál és b..ztál tanulni kategória!
2015. jan. 28. 16:18
7/10 anonim válasza:
Igyál két felest,megnyugszol.
2015. jan. 28. 16:23
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A Tescóban mindig lesz felvétel. Csak aztán ne a rendszert szidjad.
2015. jan. 28. 20:44
9/10 anonim válasza:
Ez nem becsúszás, csak b****l normálisan felkészülni, hiszen ha tudod, hogy te mindent megtettél, akkor nem félnél a reakciótól sem, hiszen mindenhogy így alakult volna.
2015. jan. 29. 11:23
10/10 anonim válasza:
Ti most mit trollkodtok?
Alig van gyerek aki jobb jegyeket szerez hármasnál, a legtöbben mindig szarnak az egészre, tiszteletlenek. A kérdező egy becsületes gyerek. Mások "véletlenül" elvesztették volna az ellenőrzőjüket, kikaparták vagy hibajavítózták volna a jegyet vagy másképp hazudtak volna valamit ha egyáltalán bárki is számon kérte volna őket.
Miért nem az ilyeneket basztatjátok? K_rvára nem vicces amit csináltok, inkább szánalmas.
Egy jó tanulót cseszegettek akit még érdekelnek a jegyei és a szülei véleménye, de az meg oké ha valaki cigizni megy suli helyett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!