Megbuktam 9. ben félévkor angolból hogy mondjad el a szüleimnek?
Vagy nem írtál be minden jegyet, vagy valami nem stimmel. 2,4 re nem lehet megbuktatni.
Ha még is buktál félévkor arról a szüleidnek nyíltan és egyszerűen számolj be. Remélem nagyjából követték a tantárgyakból a jegyeidet a félév során, nagy meglepetés nem érheti őket LOL.
Digitális napló?
Ha továbbra sem stimmel az angol félévi jegyed meg a jegyeid átlaga, a 2. félév elején van szülői meg minden tanárnak van saját fogadó órája. A szüleid ill. valamelyikük menjen be és kérdezzen rá. Azért mert fecsegtél órán, még nem buktatnak meg. ha csak nem e miatt nem tudtál valamit és kaptál egy egyest.
múlt órán elmondta a jegyeket
és következő órán mondta hogy 1-2-es között vagyok és hogy aki javítani akar az jövő órán írhat
és beteg lettem gondoltam hogy arra az órára majd be megyek
de kiderült hogy tüdőgyulladásom van
és egész nap feküdnöm kellett
és írták az osztálytársaim hogy meg buktatott és azt mondta hogy annyi se volt bennem hogy be mennyek arra az egy órára és meg írjam így nem adja meg a 2-est
digitális naplónk nincs
Ha az anyukád lennék, én biztos bemennék panaszkodni, hogy 2,4re megbuktatott.
De rád is mérges lennék, a kilencedikes angol nem egy olyan bonyolult tárgy, hogy 2,4nél ne lehessen jobbra megtanulni
Nézd: én sokáig tanítottam középiskolában, hagyjuk ezt a javító dolgozat lakalmával tüdőgyulladás dolgot.
Tudsz facebookozni, telefonálni, stb. Felveszed a tanárral a kapcsolatot, bemész megírni, akkor is ha négykézláb mászol. Ennyi.
Az én lányomnak arcüreg gyulladása volt szünet előtt. Szólt a biológia tanár, hogy januárban műtétje lesz, tehát a félévi eredményt meghatározó dolgozatot decemberben meg kell írniuk. Bevittük a lányomat kocsival arra az órára, megírta és hazavittük. biztos nehéz volt neki, meg fájt is a feje, de elégedett volt, mert megtette amit lehetett. ja az igaz, hogy ő az ötösért írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!