Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nélkülük szeretném tovább folytatni az életemet?
Figyelt kérdés
Másik városba költözöm messze innen, mert ott van munka, és többé nincs szükségem családra. Azért, mert úgy sem tudunk beszélni, és igazán belegondolva nem is érzek hogy szeretetet feléjük, pl. sosem öleltem meg őket. Az utóbbi időben még jobban megutáltam őket, mert kiskoromban elkényeztettek, törődtek velem többet a kelleténél, és ezért lettem ilyen nyámnyila. Ráadásul így ha idősek lesznek nem kell majd ápolnom őket, meg azért aggódni hogy mikor halnak meg, meg a hülye problémáikon rágódni.
19/F
2015. febr. 10. 13:59
21/36 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó!
2015. febr. 10. 15:06
22/36 anonim válasza:
Bunkó köcsög vagy! Ahelyett, hogy meghálálnád azt amit tettek veled a szüleid, cserben hagyod őket! Na húzzál ki ebből az országból sürgősen!
23/36 anonim válasza:
Ha úgy sem tartod őket semmire, akkor mit lelkizel azon,hogy hogyan mondod el? Nem mindegy? Sehogy! Pakolj és menj! El se köszönj, jobb, ha azt hiszik, elraboltak, mint hogy rájöjjenek, hogy milyen szánalmas embert neveltek.
24/36 anonim válasza:
Hónapok óta csináljuk, de most sem hagyom ki, hátha egyszer megfogadod: www.pszichologuskereso.hu
25/36 anonim válasza:
Emberek. Vegyetek eszre, hogy ez egy figyelemhanyos, unatkozo ember agyszulemenye. Aki ilyen drasztikus dontesre szanja el magat, nem keri ki masok velemyet(mert lesz..rja), hanem cselekszik. A provokacio legalapabb lepcsofokan all a dolog: provokativ(gyatran megfogalmazott) kerdes, amire indulatos valaszok erkeznek. Ezzel kerdezo el is erte a celjat.
26/36 anonim válasza:
Csak aztán ne lepődj meg, ha majd amikor térden csuszva könyörögsz a segitsegukert, miután nem jött össze a külföld, ok is így allnak majd hozzád
27/36 A kérdező kommentje:
Nem szeretném többet őket látni, elfejeltem azt is hogy hol laktak
2015. febr. 10. 15:32
29/36 anonim válasza:
...egyébként fejeld már ide, mit akarsz hallani tőlünk?
30/36 anonim válasza:
Elérte a célját? Mi a célja? Milyen ember az, aki indulatos válaszoktól jobban érzi magát? Elég alacsony színvonalú lelki élet kell, hog yilyesmiben örömét lelje. Még jobban sajnálom, mint a kérdésben leírt mese szereplőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!