Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nélkülük szeretném tovább folytatni az életemet?
Másik városba költözöm messze innen, mert ott van munka, és többé nincs szükségem családra. Azért, mert úgy sem tudunk beszélni, és igazán belegondolva nem is érzek hogy szeretetet feléjük, pl. sosem öleltem meg őket. Az utóbbi időben még jobban megutáltam őket, mert kiskoromban elkényeztettek, törődtek velem többet a kelleténél, és ezért lettem ilyen nyámnyila. Ráadásul így ha idősek lesznek nem kell majd ápolnom őket, meg azért aggódni hogy mikor halnak meg, meg a hülye problémáikon rágódni.
19/F
Nem csak iszonyú hálátlan vagy, hanem eszméletlenül buta is.
Tudod az nem úgy megy, hogy "kiköltözök majd gyorsan nevet változtatok." A névváltoztatás állampolgárág kérdése, azt meg minimum 5 évig biztos nem kapsz.
De így cserben hagyni a szüleidet....Remélem amikor majd te leszel öreg, szépen hagynak szétfoszlani téged a lakásban, utána meg majd kicsórnak téged az erdő közepére, hogy ott büdösödj, ne a lakásban.
Amennyiben nem provokáció a kérdés (bár sztem tuti az), komolyan azt hiszed, hogy elköltözöl, letagadod a szüleid és meg van oldva?
Egyáltalán mi bajod van a szüleiddel? Szeretnek téged, szerettek, támogattak, nélkülük nem lennél sehol, ezt te meg úgy hálálod meg, hogy jól pofán köpöd őket, hátat fordítasz, és magukra hagyod idős korukra, hogy majd haljanak meg magatehetetlenségükben? Eszem megáll. Anyád/Apád helyében azt mondtam volna, hogy menj, de többet ne is lássunk, és ha valami probléma van, akkor jusson eszedbe, hogy innentől NINCSENEK szüleid, oldd meg a problémáidat magad, vagy mész a híd alá éhendögleni. Pont.
Jobb is ha elköltözöl. Ilyen gerinctelen tróger nem kell még a sátánnak sem, és legalább a szüleid sem szembesülnek mindennap azzal, hogy micsoda parazita féreg lett a gyerekükből. Aztán ha neadjisten neked is lesz valaha gyereked (remélem soha), akkor majd remélem ő is jól tökönrúg öreg korodra úgy, hogy kijelenti, hogy te vén farok, tartsd el magad, vagy halj meg, engem nem érdekel, mi lesz veled idős korodban. Remélem veled is meg fog ez történni.
Ha a kérdés komoly és nem valami kamu provokátor vagy, akkor hálátlan vagy. Tényleg nem kellett volna, hogy elkényeztessenek, akkor normálisabb lennél. Megbecsülnéd a szeretetet nem úgy mint most.
19 évesen már TE felelsz az életedért. Nem hibáztathatod folyton a szüleidet, nézz előbb magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!