Elmondjam a szüleimnek, hogy a barátom egyedül él?
A barátom egyedül él a házukban, mert az apukája külföldi és ott is él (2 éves korában elváltak a szülei), az anyukája pedig hol itt van, hol nincs... De általában az utóbbi a jellemző.
Viszont még csak most lesz 18 éves és anyáék mindig kérdezik itthon, hogy nem zavarok-e ott, hogy folyton ott vagyok és ebből már volt néhány vitánk.
Mert anya nem szereti, ha valaki nálunk van, vagy itt alszik. Nem csak a barátommal ilyen, hanem mindenkivel.
Ezért leginkább én vagyok a barátomnál, de anya meg mindig mondja, hogy ne menjek, mert a szüleit biztosan zavarom, udvariatlan vagyok, hogy egy buli után odamegyek, meg ilyenek.
Eddig nem mondtam, hogy a barátom egyedül él, mert azért ez neki is rossz és Ő sem szeretné, hogy mindenki erről beszéljen. Meg félek kicsit attól, hogy a szüleim mit reagálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!