21-23 évesek, hogyan éltek most? Szülőkkel, vagy nélkülük?
Ha otthon laktok, miben segítetek otthon, adtok be a közösbe?
Ha külön laktok, miből tartjátok fenn magatokat?
Milyen gyakran találkoztok a szülőkkel?
Milyen a viszonyotok?
Miben támogatnak?
8as vagyok
Igen, eleg szerencsés vagyok hogy tudnak támogatni :) termeszetesen ha dolgozni fogok majd apránként "visszafizetem" a támogatást :D (nagyobb ajandekok, utazás, vagy amire epp szükségük van :))
szia! Én ugyan 28 vagyok, de azért válaszolok, ha nem gond, mert 20 éves voltam, mikor elköltöztem otthonról.
Azóta otthon élek. Volt fél év, mikor hazaadtam, akkor a rezsi negyedét adtam haza, az kb. 30.000 Ft volt.
Így, hogy elköltöztem, havi 1-2szer találkozom apukámmal, anyuval gyakrabban, mert bár külön élünk, de egy házban. Mióta elköltöztem, apuval jobb a viszonyom, anyuval rosszabb, de vele azért, mert ivott, tönkretette az életét, és a miénket a mai napig megkeseríti, mert tolószékbe került, és kénytelen vagyok segíteni.
Támogatást nem nagyon szoktunk kérni a férjemmel, anyósoméktól szoktunk kapni befőtteket, házi dolgokat, ezek jól jönnek, de szerencsére nem vagyunk rászorulva. Apu is segít, amiben tud, de nem jellemző nagyon, anyuékkal meg ilyen kölcsönös figyelmességek. Pl. kellett esernyő, nekem nem volt, neki igen, odaadta, de az én nem használatos ruháim nála kötnek ki, vagy veszek gyógyszert nekik, stb.
Miből tartjuk fenn magunkat? Dolgozunk.... Nem is értem a kérdést. Kérdezed, hogy az 1-es mit dolgozik. Lehet, hogy ő egyébként jobban keres, nem tudom, de nem akkora nagy szám, hogy ennyit ad haza, nem jelenti azt, hogy milliókat keres valaki. ÉN is hazaadnék ennyit, ha otthon laknék, pedig nekem az fizum kafetériával együtt 150.000 ft kb. Ügyfélszolgálaton dolgozom egyébként lassan 4 éve.
Előtte pénztáros is voltam, ott is megvolt a 100.000 ft.
Én anyámmal élek mindenben segítek.
A pénzt meg 100%-ban ö kezeli.
És mindenben támogat.
Igen, ez a rossz, hogy minimálbért keresek, és hiába keresek jobbat, egyszerűen nincs.
Másnak meg összejön a 100-150 ezer. És annyira elkeserít :(
otthon lakom
házimunkába besegítek
nem adok a közösbe, mert nincs rendszeres jövedelmem
Kedves kérdező,persze elkeserítő,hogy más többet keres,de nekem minimálbéres állásom sincs,fél éve kutatom,semmi.
Örülnék ha lenne.Nem jobb.(9-es voltam amúgy).
19-es,
természetesen ezt a minimálbéres munkát is megbecsülöm, mert több mint 100 önéletrajzon voltam túl, mire sikerült munkát kapnom.
Csak olyan elkeserítőek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!