21-23 évesek, hogyan éltek most? Szülőkkel, vagy nélkülük?
Figyelt kérdés
Ha otthon laktok, miben segítetek otthon, adtok be a közösbe?
Ha külön laktok, miből tartjátok fenn magatokat?
Milyen gyakran találkoztok a szülőkkel?
Milyen a viszonyotok?
Miben támogatnak?
2015. febr. 24. 13:05
31/35 anonim válasza:
20 vagyok, otthon élek, sajnos nincs munkám, pedig esti iskola mellett jó lenne.. De sima érettségivel nem kellek sehova, főleg hogy hétvégén nem tudok dolgozni menni.
Volt fekete munkám 3 hónapig, azt a pénzt elraktam, ha kell majd ruha vagy valami, abból veszek.
El vagyok keseredve, szeretnék dolgozni, de nem kapkodnak utánam :(
32/35 anonim válasza:
23 eves vagyok, a ferjem 26. Kulfoldon elunk, fosikola utan en egy, a ferjem harom evet dolgozott Magyarorszagon. Itt kaptam egy allast, felmondtam en is, a ferjem is, kikoltoztunk. Alberletben lakunk, az otthoni alberletet is fenttartjuk. Gyakorlatilag ket komplett haztartasunk van, gyerek csak sokara, most lakasra, kocsira gyujtunk. Varnak minket haza, a munkahelyek is. Anyum is kulfoldon el, vele tavasszal talalkoztam utoljara, a csalad tobbi tagjaval nyaron. A viszony jo, de mivel utalok skypolni, csak telefonon beszelunk, vagy emailezunk. Nagyszuloket gyakran hivom. Kb. 5 eve nem tamogatnak, fosuli alatt osztondijbol eltem. Nyaron eskudtunk.
33/35 anonim válasza:
utolsó, megkérdezhetem, miért tartjátok fent a mo-i albérletet? kicsit off, de érdekel.
34/35 anonim válasza:
Mert sajnalnank eladni a cuccainkat (nagyon sok mindenunk van, nem csak hasznalati targyak, gepek, hanem millio konyv, emlek, komplett butorok, koztuk par antik), es egyszer szeretnenk hazakoltozni. :) Szerencsere a magyar lakber (pesti kislakas) berleti dija az itteni berunkbol siman megvan, kb. egy heti bevasarlas arabol kijon. Csak azt kell majd kitatalalni, hogy az itteni, szinten hozzank nott holmikat hogy visszuk majd haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!