Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szájra puszi szülőkkel?...

Szájra puszi szülőkkel? Valakit neveltek így fel, hogy ha puszit adtak, nem az arcára kapta, hanem szájra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 15:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
15%
Undorító, fújjjj! , ezt amúgy a homokos pestiek találták ki
2015. márc. 28. 15:57
 12/39 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk nem volt ilyen, de én furcsállom. Persze mindenki azt csinál amit akar...
2015. márc. 28. 16:03
 13/39 anonim ***** válasza:
54%
Visszataszító...
2015. márc. 28. 16:04
 14/39 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is visszataszító.
2015. márc. 28. 16:11
 15/39 anonim ***** válasza:
48%
Blahhhhh......................
2015. márc. 28. 16:16
 16/39 anonim válasza:
52%

Én ebben nőttem fel, és nem találom undorítónak, sőt a párom a mai napig szájon puszilja az édes anyját, pedig ő nem "homokos pesti", hanem vidéki. Akkor a vidékiek is homokosok? Miért kell egyből elítékni családokat, ha nem is abban nőttetek fel és azt sem tudjátok miről van szó, és miért kell egyből a "pestieket" szidni, ennyi erővel a vidékiek is homokosok és egyéb... Sosem szájra csók, hanem egy pici, apró puszi a szájra, ami a szeretet jele, és nem kell egyből minden rosszra gondolni. Tudom, hogy mindenkinek megvan a magán véleménye, de akkor is miért kel egyből a másikat lehordani, ez annyira gusztustalan.

Tessék, lehet engem is lehordani, mert szeretem a szüleim, és puszit adunk egymásnak!!!

Jah, és nem vagyunk sem nyomik, sem vissza maradottak, sem homik, sem más egyébb. Csupán egy hétköznapi család. Akik tisztelik és szeretik egymást!!!

2015. márc. 28. 16:23
 17/39 anonim ***** válasza:
41%

Undorító, perverz szokás.

25F

2015. márc. 28. 16:25
 18/39 anonim válasza:
73%
Szerintem is undorító. Bár a vőlegényem családjában ez a divat a nagyinál. Engem is mindig leakar kapni. :D Én meg alig tudom magam elhúzni tőle. Van egy 5 éves kicsi,neki én is úgy köszönök,de kíváncsi vagyok,hogy meddig.?! De a nagyis dolog az érdekes. A páromat is csak úgy húzza a szájához. Az én arcomat is, én meg alig tudom magam elhúzni. 3 év után először pont ma sikerült neki egy félig a számra. Eddig pedig megúsztam. :D
2015. márc. 28. 16:30
 19/39 anonim ***** válasza:
55%
A válaszokra érkezett százalék nagyon riasztó, ezek szerint a többség szeret csókolózni a saját gyerekével. Atyaisten.. 2 gyerekem van de soha nem tennék ilyet, biztos vagyok benne hogy káros a gyerekre nézve. Majd amikor mást puszil szájon, akkor eszébe jut a szülője és máris megvan egy beteges pszichológiai kötődés.
2015. márc. 28. 16:39
 20/39 anonim ***** válasza:
86%
Nekem volt,de csak anyámmal (lány vagyok)ès csak kiskoromba.olyan9 éves koromba magátôl abbamaradt.Ma màr èn sem csinálnám.Kisgyermekkorban sztem nem "gáz" csak szokatlan,furcsa.Kamasz ès felnött korba már nem èrtem minek kell.
2015. márc. 28. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!