Szájra puszi szülőkkel? Valakit neveltek így fel, hogy ha puszit adtak, nem az arcára kapta, hanem szájra?
Én ebben nőttem fel, és nem találom undorítónak, sőt a párom a mai napig szájon puszilja az édes anyját, pedig ő nem "homokos pesti", hanem vidéki. Akkor a vidékiek is homokosok? Miért kell egyből elítékni családokat, ha nem is abban nőttetek fel és azt sem tudjátok miről van szó, és miért kell egyből a "pestieket" szidni, ennyi erővel a vidékiek is homokosok és egyéb... Sosem szájra csók, hanem egy pici, apró puszi a szájra, ami a szeretet jele, és nem kell egyből minden rosszra gondolni. Tudom, hogy mindenkinek megvan a magán véleménye, de akkor is miért kel egyből a másikat lehordani, ez annyira gusztustalan.
Tessék, lehet engem is lehordani, mert szeretem a szüleim, és puszit adunk egymásnak!!!
Jah, és nem vagyunk sem nyomik, sem vissza maradottak, sem homik, sem más egyébb. Csupán egy hétköznapi család. Akik tisztelik és szeretik egymást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!