Titeket nem zavarna, ha anyukátok más lányokat puszilgatna?
Figyelt kérdés
Sajnos én nagyon ronda lettem. Faluban élünk, itt mindenki ismer mindenkit és anyám más emberek gyerekeit ölelgeti, puszilgatja és mondja nekik, hogy jajj milyen szép vagy. Ez nekem nagyon rosszul esik.2015. márc. 3. 15:31
1/8 piriiiii válasza:
Engem nem zavar, ugyanis engem sem szokott puszilgatni. Csak nagyon-nagyon furcsállnám. Mert senkit sem szokott puszilgatni.
Viszont a Te helyzeted borzasztó... :( Nem igazán édes az anyád...
Viszont ki mondta, hogy ronda vagy? Ezt miből gondolod?
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja az iskolában, a játszótéren, mindenhol és szerintem is ez a helyzet. Van egy tesóm aki jól néz ki, őt mkndig dícsérik az emberek a faluban. Múltkor is mentünk anyukámmal az utcán erre egy öregasszony megállította, hogy jajj neked milyen szép fiad van.
2015. márc. 3. 15:45
3/8 A kérdező kommentje:
*mindig
2015. márc. 3. 15:46
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék.
2015. márc. 3. 15:56
6/8 anonim válasza:
Nem zavarna, ha a kinézetemtől függetlenül engem is puszilgatna. Az a szeretet jele. Itt a gond, ha nem érezteti veled, hogy rád is büszke (mondjuk az eszed) vagy egyszerűen csak amiatt, hogy a gyereke vagy. Elhiszem, hogy rosszul esik. Ne foglalkozz azzal,amit mondanak. Tanulj, keress jól, legyen eszed, vidd sokra, mutas meg nekik, mennyit érsz!
7/8 A kérdező kommentje:
Csak a nagymamám is jelentős különbséget tesz a tesóm és köztem. Mindig azt mondja, hogy ne legyél már ilyen édomtalan. Ez nála azt jelenti, hogy ronda. Én nem tehetek róla, hogy az vagyok. Minden amit a tesóm csinál az jó, de amit én az semmi
2015. márc. 3. 16:49
8/8 anonim válasza:
baromság hogy ronda vagy, ez nézőpont kérdése! rám is mondták már, rakj fel egy képet akkor randizhatunk is 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!