Hogy dolgoznátok fel, hogy anyukátok kavart a nagybátyátokkal?
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Szüleim sokat veszekednek mostanában főleg azért, mert apukám viselkedése megváltozott, mindig valamin összekapnak. Már ezt is elég nehezen viseljük a húgommal, de múltkor olyat hallottam ami tényleg kiborított. Szóbajött apu öccse, erre apukám olyat mondott anyunak, hogy "Na te inkább fogd be a szádat, aki kavart a Bálinttal mikor nem voltam itthon". Aztán meg elmondta ezerszer, hogy ez 6 éve volt, örüljenek, hogy hozzájuk szól azokután.
Köpni-nyelni nem tudtam, utána anyám mondta, hogy összevissza beszél, de szerintem csak azért mert nem akarta, hogy komolyan vegyem. Aztán még mindent a fejéhez vágott. Nem tudom mit gondoljak, szó szerint hányingerem van. Ez 1 hete volt és azóta mindennap ez jár a fejemben.
Nagyon rossz, nem tudok ugyanúgy nézni anyura, apu öccse meg a példaképem volt eddig, meg eleve nem tudom feldolgozni ez undorító. Nem tudom mit tegyek..hogy tehet ilyet a saját anyám? Kérlek segítsetek.
Na és mi lenne neked a normális válasz? Simogassuk meg a buksidat, vagy együtt szidjuk anyukádat?
Egyiket sem fogom tenni, és mint írtam, vannak dolgok a szüleid kapcsolatában, amik csak rájuk tartoznak, csak nekik kell feldolgozni.
Az, hogy te ezen kiakadsz, kb. ugyanaz, mintha anyukád felháborodna azért, mert te szakítottál a barátoddal - akkor persze (teljesen jogosan) kikérnéd magadnak, hogy miért szól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!