Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ezt hogy dolgoznátok föl?

Szülők! Ezt hogy dolgoznátok föl?

Figyelt kérdés
20 éves meleg fiú vagyok, januárban összeköltöztem a barátommal. Eleinte voltak problémáim a szüleimmel de most már elfogadnak és támogatnak. A kérdésem az lenne, hogy szülőként milyen lehet annak tudatában élni, hogy a gyerekednek nem lesz vér szerinti utódja? Nagyon rossz érzés, hogy ezt nem adhatom meg nekik és mindig magamat okolom a szüleim "boldogtalanságáért".
2014. márc. 7. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Jaj ne gyertek már folyton ezzel! Egy melegnek is lehet gyereke! Csak kicsit bonyolultabb megoldani, de meg lehet!
2014. márc. 7. 01:05
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Na persze. Hadd ne vitatkozzak már. Van egy csomó szakirodalom arról, hogy miért nem tacsácsos meleg párnak gyereket akár örökbefogadni is. Tessék kicsit olvasgatni.
2014. márc. 7. 02:18
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
2-es ne is mondd, másik kérdésnél megpróbáltam erre a részre rávilágítani, majdnem már ott tartottunk, hogy jobban jár a gyerek két azonos nevű szülővel... embereket nem nagyon érdekli ez a része sajnos.
2014. márc. 7. 02:21
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Én nem azt dolgoznám fel nehezen, hogy nem lesz saját unokám. Azt nem tudnám megemészteni, hogy a gyerekem meleg lett. Biztos magamban keresném a hibát.
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
nemű*
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondták már a szüleid, hogy unokát szeretnének?

Ha nem, akkor egyszerűen kérdezz rá. Anyukámtól én mindig azt hallgatom, hogy nehogy olyan hülye legyek, hogy gyereket vállalok, ha újra kezdhetné, ő se vállalna egyet se :D

Mondjuk ez annyira nem esik jól, de a lényeg az, hogy lehet hogy a szüleid egyáltalán nem is akarják, hogy unokájuk legyen!

2014. márc. 7. 07:00
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Lehet vér szerinti gyereked, csak kicsit bonyolultabb módon.
2014. márc. 7. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyermektelenség nem homoszexualitással összefüggő kérdés, elég gyakori az is, hogy hetero párok döntenek úgy, hogy nem szeretnének gyereket.
2014. márc. 7. 07:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogyan egy hetero párral is előfordul, hogy nem lehet saját, vér szerinti gyerekük, és örökbe kell fogadniuk. Rengeteg ilyen család van, tehát lehet hogy akkor sem lehetne vér szerinti gyereked ha nem lennél meleg. Ezen kár agyalnod.
2014. márc. 7. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, én szülőként válaszolok Neked.

Bár nem vagyok ebben a helyzetben mint a Te szüleid, de biztosíthatlak róla, hogy a szülőnek, bár tény, hogy nagyon vágyik unokára, a rangsorban ezt megelőzi a gyermeke boldogsága.

Ha Téged valóban boldognak látnak a barátoddal, elfogadják ezt a helyzetet unoka nélkül.

2014. márc. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!