Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy dolgoznátok fel, hogy...

Hogy dolgoznátok fel, hogy anyukátok kavart a nagybátyátokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Szüleim sokat veszekednek mostanában főleg azért, mert apukám viselkedése megváltozott, mindig valamin összekapnak. Már ezt is elég nehezen viseljük a húgommal, de múltkor olyat hallottam ami tényleg kiborított. Szóbajött apu öccse, erre apukám olyat mondott anyunak, hogy "Na te inkább fogd be a szádat, aki kavart a Bálinttal mikor nem voltam itthon". Aztán meg elmondta ezerszer, hogy ez 6 éve volt, örüljenek, hogy hozzájuk szól azokután.

Köpni-nyelni nem tudtam, utána anyám mondta, hogy összevissza beszél, de szerintem csak azért mert nem akarta, hogy komolyan vegyem. Aztán még mindent a fejéhez vágott. Nem tudom mit gondoljak, szó szerint hányingerem van. Ez 1 hete volt és azóta mindennap ez jár a fejemben.

Nagyon rossz, nem tudok ugyanúgy nézni anyura, apu öccse meg a példaképem volt eddig, meg eleve nem tudom feldolgozni ez undorító. Nem tudom mit tegyek..hogy tehet ilyet a saját anyám? Kérlek segítsetek.

2014. okt. 8. 17:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy te kivel kavarsz, úgye magánügyed. Nem is avatsz bele mást. (Ha van egy csepp eszed.)

Ha anyukád kavar valakivel és azt nem veri nagydobra, az pedig az ő magánügye.

Ne kérd számon azt és ne itélkezz olyan miatt, aminek lehetősége előtted van. (Tudom, most jön a fogadkozás: "én bizony nem!" Ne igérj olyat, aminek betartása bizonytalan!)

.

Idézem Márait:

"Gondolkodni nehéz, ezért az emberek itélkeznek!"

2014. okt. 8. 18:23
 12/23 A kérdező kommentje:
De nem akárkivel, hanem a nagybátyámmal?? Azért érthető, hogy ez halmozottan felfoghatatlan, nem tudom ki örülne, ha pl. a férje a saját húgával csalná. Nagyon szeretem őt és ilyet csinálni a saját testévérel, mikor apu mindenben segítette mindig, nálunk lakott, apu pénzeli mai napig. Én felnéztem rá de azóta nem nagyon tudok vele beszélni.
2014. okt. 8. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Hé, eddig azt írtad, hogy apukád testvérével kavart anyukád, nem a sajátjával... most mi van?
2014. okt. 8. 18:27
 14/23 A kérdező kommentje:

?? Miről beszélsz? Azt írtam fordított esetben egy nő (mert gondolom, itt kb mindenki az) nem tudom mit szólna, ha a férje a húgával kavarna, tehát érthető, hogy mit érzek, ha családon belül történt a dolog..

70%-os, tőled nem kérek több választ, úgy tűnik, ez az életed, hogy itt irogass.

2014. okt. 8. 18:47
 15/23 anonim ***** válasza:
11%
Ha nem tudsz a kavarás körülményeiről inkább ne is gondolj semmit. Ha apád elhanyagolta, nem foglalkozott vele, és az öccsétől kaphatott szeretetet, megértést, törődést, akkor meg is értem. Azt kell megkérdezni, apád ekkor hol volt???
2014. okt. 8. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
Ja és lehet, apád is kavart másokkal csak arról nem tudsz.
2014. okt. 8. 19:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Itt kb. mindenki nő? hűha! Megnézem gyorsan, megvan-e még mindenem.
2014. okt. 8. 19:17
 18/23 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi idős vagy? 12-13 éves?? Bírom amikor egy gyerek utálkozik, ítélkezik, de fingja nincs az előzményekről, az okokról.

Nyilván hallottál már te is erről:

" Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!"

Mielőtt még undorodnál, utálkoznál, nem árt ha végig gondolod, hogy mi vezetett el odáig, hogy anyud a sógora karjaiban keresett vigaszt.

2014. okt. 8. 19:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem 12 vagyok...16. Nagybátyám akkor volt kb 23, anyám meg 34..hát ez olyan szempontból durva, hogy ő nem valami érett, szóval nem tudom, hogy juthatott eszükbe ilyesmi.
2014. okt. 8. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező!

Ne várj normális választ, mert a válaszolók nagy része nő, és foggal-körömmel védik a félrelépő "kolléganőjüket".

Ne félj, ha apukád tette volna, már füstölne az oldal.

Látod, hogy így is szidják, pedig nem ő lépett félre!!

2014. okt. 8. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!