Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti havonta mennyi pénzt...

Ti havonta mennyi pénzt adnátok/adtok 18 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

Még gimis, tehát tanul. Az apjától (elváltunk), 30 e Ft-ot kap havonta. Nagyjából ebből vásárolgat magának. Néha-néha adok neki 1-1 ezrest (kéthavonta), de ez igen ritka.

Elég nagy bevétel kiesett a családunkból, így most szükség lenne minden forintra.

Amit áll magának:

-havi bérlet (1500 Ft)

-ruhák, smink, amikor szüksége van rá (nem vesz olyan gyakran)

-nasi, tízórai, ebéd, itthonról

-iskolás dolgok kifizetése

-barátnőkkel néha délutáni sütizgetés

barátjával alkalmanként mozi, belépőjegyek

2015. márc. 24. 19:46
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Én még csak zsebpénzt se kapok... Pedig nem állunk rosszul anyagilag. Otthonról hozok kaját nagy ritkán pár száz forintot kapok 1 napra ha nem otthonról hozok kaját ami kb havi 2-3 alkalommal fordul elő. Reggeltől estig nem vagyok otthon mert későn végzek plusz az edzéseim elviszik az időm mind ezek mellett van barátom is akivel néha találkozok amikor van időm. Szerintem nincs szüksége ekkora összegre. Vagy lehet az én helyzetem nem normális hogy nem kapok zsebpénzt a szüleimtől?

18/L

2015. márc. 26. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!