Mit csináljak az idióta anyámmal? Teljesen szétzúzza a testvérem önbecsülését.
Figyelt kérdés
Van egy nővérem, 170 cm magas és 57 kg körüli. Az idióta anyám, mert nem tudok rá mit mondani, folyamatosan beszólogat neki, és megjegyzéseket tesz a súlyára. A tesóm már így is fogyózik, heti 3-szor edzésre jár, és akkor nem is vacsorázik. Délben eszik utoljára. Kb. 2 nap van egy héten, amikor vacsorázik. Napközben nem tudom, mert nem látom őt, hogy mit eszik. De ma vacsorázott, miután 11 órát ledolgozott, és hazaért...hát bocs...és beszólt neki anyám, hogy nagy a segge. Próbáltam őt megvédeni, erre beszólt, hogy állandóan eszik. Tesóm azóta a szobájában sír. Hogy lehet ilyen egy anya??? Meg tudnám fojtani, komolyn...így is az evészavar szélén áll, és még lök rajta még egy nagyot...idióta, nincs rá jobb szó, mint az, hogy idióta. Nagyon haragszom rá, de mit tudnék tenni ellene?2015. márc. 23. 21:29
31/34 anonim válasza:
En 173cm vagyok es 55kg..multkor lefogytam 50re(nem direkt)es azt mondta a tanarom,hogy ez mar nem egeszseges,hogy ilyen magas vagyok es ilyen a sulyom.Ezert szeretem azt modani,hogy ne fogyozzon tesod,amit anyud mond azzal pedig ne foglalkozzon!
32/34 anonim válasza:
Jézus Istenem, ez borzasztó még ilyet nem is hallottam. Szegény testvéred. :((((
Én mint anya fel nem foghatom az ilyen viselkedést, de valószínűleg (hülyén fog hangzani) féltékeny a testvéred alkatára. Ha ő maga 100 kg akkor más magyarázat nem lehet. Én meg állandóan tömném a lányomat, hogy egyen és ha akkora lenne mint egy ház akkor is imádnám.De a ti esetetekből még komoly pszichés probléma lehet, húzzatok el onnan gyorsan ha tehetitek.
33/34 anonim válasza:
Nővéred fogja a cókmókját,fogjon össze pár emberrel,akiben megbízik és uzsgyi albérletbe.Anyukáddal onnantól kezdve nem köteles semmilyen szinten kapcsolatot ápolnia és ő is helyre rázódna.Más megoldás nincs,mert úgyis a szívére veszi anyud szavait.Valami változás azóta?
34/34 A kérdező kommentje:
Csak egyre rosszabb...testvérem megszállottan edz, és csak akkor eszik, ha tudja, hogy aznap tud edzeni. Pl., most hogy pár napig esett, alig evett, sőt, szinte semmit...:(
Én most kezdek egy új melóhelyen, talán így el tudunk majd menni együtt albérletbe.
2015. máj. 27. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!