Miért szeretik jobban a szüleim a testvérem?
Az én öcsém 2 évvel fiatalabb mint én. Rosszabbul tanult mint én mindig is, otthon nem kellett annyi házimunkát végeznie, este nem kellett olyan hamar hazajönnie min nekem. Egész gyerekkoromban úgy éreztem , hogy őt jobban szeretik a szüleim...egészen addig míg nekem is meg nem született a második gyerekem.
Most már tudom, hogy engem is ugyanúgy szerettek mint őt - legfeljebb vele jobban kijöttek vagy mikor én dackorszakban voltam, akkor ő nem volt abban. Ha anya leszel te is megérted: nincs olyan, hogy a kicsit jobban szeretik mint a nagyot.
Mint szulo reagalok: "ha megemlitem hogy o nem csinal semmit, mindenki ot vedi meg"
azt a gyerekemet vedem, akit tamadnak. Te tamadod, ergo ot vedem, forditva, ha o tamadna teged, teged vedenelek. Ilyen a szuloi oszton :)
Ne "emlits meg" ilyeneket, aki nem vak latja anelkul is. Ne "versengj" vele, nem nyerhetsz, ugyanis ha elkezded es alulmaradsz, akkokr alulmaradsz, ha elkezded es gyozol, akkor o marad alul, igy ot fogjak vedelmukbe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!