Mit csináljak az idióta anyámmal? Teljesen szétzúzza a testvérem önbecsülését.
Anyukád lehet hogy féltékeny a nővéredre, mert csinosabb mint ő és fiatal nőként most áll a lehetősgek előtt. Lehet ezt magának sem tudja beismerni. Csúnya dolog a saját lányával így viselkedni. Még akkor is csúnya lenne ha duci nővéred lenne.
A nővérednek mondd el hogy ne foglalkozzon vele. Az a lényeg hogy ő hogy érzi magát a világban, mert azt sugározza ki magából.
Szerintem azért csinálja anyukád a nővéreddel mert mivel ő duci így a nővéreden valósítsa meg az álmát, vagy valószínűleg azért csinálja mert lássa hogy hízott a nővéred és nem akarja hogy ő is 100 kilós legyen, csak kicsit rosszul adja a tudtára a nővérednek.
Lehet azt hiszi hogy ezzel hogy cseszteti így sakkban tartja majd a hízást, de azt nem tudja hogy ezzel a kényszeres diétával fogja hízásba kergetni a lányát.
Én ha a helyzetében lennék , én nem bántanám a saját lányom, ha a célom az lenne hogy legalább ő ne legyen kövér és elhízott , akkor olyan ételeket főznék ami kevésbé hizlaló.
Észre sem venné, és még el sem hízna, és még az önbecslése is megmaradna.
Egyébként csak úgy lehet megállítani ezt az ostromot ha egyszer jól odavágja a nővéred az anyjának hogy elég volt, és szembe nézne vele, és nem hagyja eltaposni magát.
Én megmondanám anyádnak kerek-perec a szemébe, hogy mélységesen szégyellje magát azért, mert a saját gyerekével ilyen mocskosul viselkedik. Egyértelműen féltékeny anyád a nővéredre, és ezt ilyen módon mutatja ki. Szánalmas és elszomorító, amikor egy anya a saját gyerekére féltékeny.
Biztasd a nővéredet, valahogy értesd meg vele, hogy anyátok véleménye semmit sem számít, és senkit sem érdekel!
Nem normális, ahogy anyád viselkedik, és egyáltalán nem szülőhöz méltó.
Én ezzel a lendülettel nekiállnék anyádat cikizni ugyanezekkel a szép szavakkal.
"Kövér vagy."
"Hatalmas a feneked."
"Ne egyél annyit!"
"Egész nap csak eszel és másokat sértegetsz."
"Fogyókúráznod kéne, mert eléggé meg vagy hízva."
"Feszülnek rajtad a ruhák, ne egyél egész nap."
stb.
Nem egy kíméletes megoldás, de talán észreveszi magát, hogy hogyan viselkedik. Azt is mondd meg neki, hogy szánalmas, hogy anyaként így viszonyul a saját lányához, és miatta evési zavara van a nővérednek, ami korán sem olyan ártalmatlan betegség/zavar, mint azt sokan hiszik! Mivel az értelmes beszélgetés anyádnál hatástalan, mint ahogy írtad, drasztikusabb megoldás kell.
Szépen kezd el cikizni anyádat ugyanazokkal a szép jelzőkkel (vagy még "szebbekkel") mint ő a tesódat. Kíváncsi vagyok meddig fogja eltűrni, vagy elviselni.
amúgy ki a fa$zt érdekel a nővéred? :D ahahhahah
by: Mutter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!