Étteremből veszek kaját. Tényleg ekkora baj?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó étterem mellett szoktam hazajönni, hétköznap ebédet, vacsit is onnan veszek. Szüleimnek ez szúrja a szemét.
Különben én fizetem, tehát nem értem, mi a problémájuk... Laktóz- és lisztérzékeny vagyok, tehát magamnak kéne itthon főzőcskézni, de hétköznap semmi kedvem, pedig nagyon szeretek főzni.
Sokszor hallgatom, hogy lusta vagyok, meg mekkora luxus ez, stb. Mit csináljak?
19/L
2015. márc. 16. 20:15
1/18 anonim válasza:
Ha a saját pénzedből van, akkor nincs beleszólásuk, ám, ha az anyukád főz neked, akkor nem ártana ha néha-néha eszel a főztjéből
2/18 A kérdező kommentje:
Amit ő főz, olyanoktól én a wc-ről felállni sem tudok. Nem főz nekem külön, nem is várnám el
2015. márc. 16. 20:18
3/18 anonim válasza:
Ha a sajat penzedbol finanszirozod, es meg tudsz elni mellette, akkor miert lenne baj?
4/18 anonim válasza:
Mondd neki, ogy örüljön, hogy nem a mekibe jársz, és értelmes dologra költöd el a pénzedet, mellesleg a rohanó világunkban mindenki gyorséttermezik vagy rendel...
5/18 anonim válasza:
Nos, ha napi kétszeri éttermi ebédre futja, akkor külön koltozesre is kellene. Még is van oldva a probléma, nem fog bele szólni senki
6/18 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.. Nem ertem.ez miert szurja emberek szemet. Sokan tartjak ugy, h luxus meg nagyzolas. Pedig manapsag mar nem
7/18 anonim válasza:
Dehogy baj, én is szoktam haza hozni kaját étteremből kb 2-3 alkalommal, meg rendelni is szoktam. :)
19/F
8/18 Ramcsi23 válasza:
Szia! Én is glutén érzékeny vagyok így átérzem az esetet.Mondjuk én étteremből nem igazán szeretek enni a betegségem miatt mivel keresztfertőzéssel nagy bajokat okozhatnak. Nem hiszem hogy egy étteremben odatudnak figyelni arra hogy teljesen elzárják a gluténmentes ételt. Az pedig hogy étteremből rendelsz ha megtehető egészségedre, ami a szüleidet illeti generációs probléma lehet. Nem írtad együtt éltek e azt sem hány éves vagy. De ha a rezsivel tudod rendezni és erre is telik akkor nem gondolom hogy nagy probléma lenne. Én inkàbb azért aggódnék hogy komoly allergiám van ráadásul az ételekkel szemben. Úgy gondolom veszélyes.Étteremben dolgozom és senkinek nem ajánlanám ilyenvesetben hogy onnan étkezzen. Remélem tudtam segíteni.
9/18 A kérdező kommentje:
A költözéssel csak az a baj, hogy a munkahelyem várostól messze van, itt meg nincsenek albérletek, tehát ebben a városban nem tudok költözni, csak messzebbre.
2015. márc. 16. 20:27
10/18 anonim válasza:
Miután speciális étkezésre szorulsz, így érthető amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!