Renyleg ekkora baj ez?
Elore bocsanat azert hogy ekezet nelkul irok.
Az a gondom hogy a varatom itt volt, es van egy ilyan hulye szokasa hogy az ujjbrgyevel simogatja a hatamat, es ez engem nagyon csikiz, de nem ez a problema, mert elviselheto, csak amikor epp ennek, es mar 20perce csinalja, a falra tudok maszni.
Az igazi baj az hogy ott volt anyam amikor szoltam beki hogy hagyja abba, es amikor elment anyam ramszolt hogy felhaborito amit muvelek, mert szegeny fiu jon hozzam, meg simogatna en meg csak hisztizek. Pedig igazabol nagyon szeretem, es o is engem (mar bocsanatot kertem toley amiatt hogy szoltam a simi miatt)
De tenyleg en vagyok a zihernyas, amiert az ilyesfqjta simogatast nem mindig tudom "elviselni"?
Pedig nagyon szeretem ot, azt is ha simpgat, csak van hogy egyszeruen nem birom, de akkor se orditozok csak szolok hogy hagyja abba.
Elore is koszi a valaszokat/velemenyeket
L/19
neked van igazad. ha valami zavar, szólj.
és ehhez tartsd magad egész életedben.
Igazad van. Azt juttatja eszembe, hogy mikor szültem, a férjem egyfolytában simogatta a hátam. Volt az a pont, mikor azt mondtam, hogy azonnal fejezze be. Tudom, hogy kedveskedni akart, de idegesítő volt.:)
Anyukádat nem igazán értem. Ilyenen meg megsértődni hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!