Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálnak egy viszonyból...

Miért csinálnak egy viszonyból ekkora ügyet? Mit csináljak, hogy leszálljanak rólam?

Figyelt kérdés

4 éven át ebbe a srácba voltam szerelmes, sokat sírtam, szenvedtem miatta. Úgy éreztem, hogy már mindenkit fárasztok az örökös siránkozásaimmal, ezért nem beszéltem sem anyának, sem a legjobb barátnőimnek arról, hogy 1 hete van közöttünk ez a dolog... Hogy a délutánokat, estéket (néha éjszakákat) együtt töltjük, de napközben úgy csinálunk, mint a sima osztálytársak.

Végzős vagyok, valószínűleg az érettségi után megszakad a kapcsolat közöttünk. Évek óta erre vártam, hogy úgy nézzen rám, ahogy szokott, amikor kettesben vagyunk, vagy amikor észreveszem, hogy napközben néz... Titokban tartottam, mert nem akartam, hogy szánalmasnak gondoljon bárki, amiért még ennyi idő után is érzek iránta valamit.

Viszont ma kiderült, vagyis anya hamarabb jött haza és meglátott minket a fürdőben.

Miután elment a fiú, meghallgattam, hogy ő azt hitte, mindent megbeszélünk, meg ezután nem tudja, mit gondoljon rólam, ki tudja, hogy ha azt mondom, buliba megyek és reggel jövök haza, igazából hol vagyok egész éjjel, meg amikor ők elutaznak néha hosszú hétvégékre, wellnesseznek, akkor mit művelhetek itt, stb.

Kétségbeestem, elmondtam a legjobb barátnőimnek is, akik még rosszabbul reagáltak.

Anya pipa rám, itthon olyan a hangulat, mint egy hullaházba, a mostohaapám szerint anya az utóbbi 12 évben nem volt ilyen.

2014. nov. 11. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van. Hazudtál nekik, és lebuktál. Hogy bízzanak meg ezután benned?

Pláne úgy, hogy alázod magad azzal, hogy mész egy szekér után, ami felvesz, amikor épp nincs más.

Négy évig siránkoztál, mindenki megutálta már körülötted ezt a fiút, aztán meg egy hete kufircolsz vele.

És tényleg szánalmas, hogy érzel iránta bármit is.

Ez van, joggal haragszanak rád most.

2014. nov. 11. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Anyud szerintem inkább azért van kibukva, mert annyira bután szerelmes vagy, hogy simán belemész, hogy kihasználjon a fiú, mert hiába néz rád úgy, érdekesmód, nem vállal fel, nem akar bemutatni a szüleinek, nem akarja a kezedet fogni napközben... Igen, tudom: ő más, ő nem olyan. Mindenki átesik ezen, nekem is volt ilyen "pasim". A gond inkább ezzel van, meg hogy nem avattad be őt, gondolom, ezt is sérelmezi magában, mert úgy látja, hogy elzárkózol tőle.
2014. nov. 11. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazuk van. Figyelj, igy titokban, sunyiban a ribik szoktak lerendezni a dolgaikat (bar sokszor meg a titkolozassal sem faradnak, ez igaz). Raadasul az is nagy csalodas lehet anyukadnak, hogy ilyen fiatalon mar ilyen kis "ugyecskeid" vannak. Mi lesz igy kesobb? Raernel meg az ilyen viszonyokra.
2014. nov. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!