Hazudjam a szüleimnek, hogy meleg vagyok vagy mi? Hogy leszálljanak már rólam?
Már évek óta azt hallgatom, hogy "mikor hozol már haza egy lányt, van már jelölt, meg ilyen szövegek!
És engem is zavar, mert én is szeretnék barátnőt, de mit csináljak, ha nem jött még olyan, aki érdekelne, tetszene? Egy olyannal nem leszek akit nem szeretek, tisztelek, becsüliok, csak mellettem álljon!
És hiába mondom, hogy nincs semmi, meg ne ezen agyaljanak, meg lesz Mjd idővel... Csak folyton felhozzák!
Már agyamra megy! A rokonok is ezzel ugradztanak minden szülinapkor, karácsonykor, esküvőn meg pláne, hogy "már neked kellene ott állni!"
Most hogy értessem meg velük, hogy le lehet szállni rólam?
Mondjam azt, hogy meleg vagyok? Az sokkolná őket rendesen nem? Úgyis mindig a haverokkal logók! :D
F19
Ha lesz barátnőd lesznek majd olyan kérdések amik majd akkor fognak zavarni.
-Ki az apja? Ki az anyja?
-Mivel foglalkoznak? Mért?
- MIt akar tanulni? Miért nem inkább ezt?
- Mikor akarod eljegyezni? ( Ezt akkor szeretik kérdezni amikor személyesen is jelen van a lány és te esetleg nem tervezel komolyan vele.)
stb. stb. ... És hát még van egy csomó olyan kérdés aminek nem fogsz örülni.
Ha pedig meg lesz az eljegyzésed, akkor azzal nyaggatnak hogy mikor fogtok házasodni... aztán mikor akartok gyereket....mikor akarjátok a következőt.....
Tudod ezek ilyen általános hülye kérdések mint amikor a suliba járó gyerekektől azt kérdezik hogy Milyen lesz vagy volt a bizonyítvány?
A gyerekek a falra másznak ettől a témától, de a felnőttek szeretik ezt a témát felhozni ha közös témát keresnek velük.
Szívből ajánlom neked, hogy ha bármilyen havernőd mutasd be otthon. Nem kell barátnőnek hazudni , hanem csak lássák hogy ezzel és ezzel a lánnyal is egy társaságba jár a gyerekem. Minél több lányt ismernek meg , annál jobban elkopik a " méregfoguk" mire megérkezik az életedbe az szerelem. Ha a havarnőiddel kipoénkodták magukat a barátnőd előtt már kevesebb a valószínúsége hogy olyanokat kérdeznek amik számodra kellemetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!