Pár osztálytársam azzal szokott cikizni, hogy meleg vagyok ami nem igaz. Mit tegyek, hogy leszálljanak rólam?
Igen, általában utálják azokat akik mások mint ők.
Ha fiú vagy, szerezz be egy barátnőd, és leszállnak rólad.
hát nehéz ezt megfogadni, de ne vedd fel.
annak idején engem is ekezdtek ezzel basztatni,csak azért mert nem teregettem ki hogy volt e bnőm, és ha igen akkor hány..
egyszer épp mikor poénosan rákérdeztek h meleg vagyok-e, félkomolyan bevágtam hogy az hát,hogy ne lennék már, de ezt már megbeszéltük..
aztán abba is hagyták:D mellesleg ezek az emberek ,vagyis inkább közülük 2,immás 11 éve jó barátaim:)
Régen amíg sulis voltam velem is volt ilyen, de mindig a jobbakat b@szogatják;) Két megoldás létezik:
1 nem veszed fel, ne lássák rajtad hogy zavar
2 amikor piszkálnak vele, akkor tegyél meleg megnyilvánulásokat feléjük, csinálj belőle poént. pl: ilyet szólsz be annak aki mondja: "tetszel cuki-fiú" meg hasonlókat. Az első 1-2 alkalommal lehet jobban piszkálnak ettől, de egy idő után megunják ha látják hogy nem idegesítenek fel, ráadásul ellenük tudod fordítani:)
Sok hülye egy rakáson.
Kár ebbe dologba ennyi energiádat bele fektetned,
vedd lazán. Ne foglalkoz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!