Mit tegyetek szerintetek? Sajnálom szegény srácot, még ha meleg akkor is!
Jesszus atya úr isten....
Ez már büncselekmény, valamit tenni kell, ha igaz a történet.
Egy dolgot azért tisztába kell tenni, ha valakivel ilyet tesznek gyermekkorban az egy idő után nem tudja mérlegelni a dolgokat, lehet hogy szereti szopni a fa.zt, de akkor is van egy határ ami a kényszer és a vágy között húzódik.
Én is meleg vagyok, de velem nem történtek ilyen dolgok, hogy kényszerítettek arra hogy valakit szopjak le, csak azért mert meleg vagyok.
Nekem hihetőnek tünik a dolog, sok történetet hallottam én is eddigi életem során, volt amit elhittem volt amit nem, de mikor egyik ismerősömet elvitték a korházba, mert az apja mikor megtudta hogy a fia meleg megerőszakolta hátha elmegy tőle a kedve, annak minden mozzanatáról első kézből tudtam.
Akik meg felajánlkoznak hogy majd engem is leszophat, nem tudom róluk elképzelni azt hogy teljesen heteroszexuálisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!