Irritál apám jelenléte, ekkora szemét vagyok?
apám egy alkoholista,ütött-vágott minket gyerekként,anyu el is hagyta,ránk se sz*rt évekig.
a tesóim külföldre költöztek,próbálja nekem jóvátenni a dolgokat,és folyton itt csönget az albérletemnél,hogy jött nekem főzni...meg takarítani...saját kulcsot akar magának,hogy nekem segítsen..de hiába bocsájtottam én meg a régi dolgokért,egyszerűen irritál a jelenléte.hallani se akarok róla,hiába akar jót,nem kell a segítsége.
és nagyon nehéz visszatartani azt,hogy csúnyán beszéljek vele,mert tényleg bejelentés nélkül itt terem,fontoskodik,rendezkedik..utálom ha itt van.
már az is eszembe jutott,hogy én is elköltözök,hogy végre békén hagyjon.
mi a véleményetek?
Szerintem totál egyértelmű volt a dolog.
Szerény véleményem szerint ez érthető. Az ilyesmit rohadt nehéz elfelejteni, még ha azt is gondolja az ember, hogy fátylat rá, zavaró lesz a személy jelenléte.
Úgy vélem, ezért ne költözz el. Maximum mondd meg neki, hogy ne haragudjon, nem latod szívesen.
De ez csak az én meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!