Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irritál apám jelenléte,...

Irritál apám jelenléte, ekkora szemét vagyok?

Figyelt kérdés

apám egy alkoholista,ütött-vágott minket gyerekként,anyu el is hagyta,ránk se sz*rt évekig.

a tesóim külföldre költöztek,próbálja nekem jóvátenni a dolgokat,és folyton itt csönget az albérletemnél,hogy jött nekem főzni...meg takarítani...saját kulcsot akar magának,hogy nekem segítsen..de hiába bocsájtottam én meg a régi dolgokért,egyszerűen irritál a jelenléte.hallani se akarok róla,hiába akar jót,nem kell a segítsége.

és nagyon nehéz visszatartani azt,hogy csúnyán beszéljek vele,mert tényleg bejelentés nélkül itt terem,fontoskodik,rendezkedik..utálom ha itt van.

már az is eszembe jutott,hogy én is elköltözök,hogy végre békén hagyjon.

mi a véleményetek?

2014. aug. 6. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a véleményem, hogy a kérdés elküldése előtt a kérdezőnek ajánlatos lenne többször átolvasnia a leírtakat, hogy vajon az olvasó megérti-e a leírt szöveget. Mert itt az olvasó nem érti pontosan, hogy ki az, aki ott csönget az albérletnél: az apa vagy az anya ? Csak az utolsó mondat végén merül fel a kétség, hogy talán mégis az apáról van szó. De ilyen kérdésekre egyszerűen lehetetlen válaszolni, amikor az olvasónak a fő kérdés jelen esetben is az, hogy miért nem tudják sokan érthetően leírni a gondolataikat ???
2014. aug. 6. 18:23
 2/5 anonim válasza:

Szerintem totál egyértelmű volt a dolog.

Szerény véleményem szerint ez érthető. Az ilyesmit rohadt nehéz elfelejteni, még ha azt is gondolja az ember, hogy fátylat rá, zavaró lesz a személy jelenléte.

Úgy vélem, ezért ne költözz el. Maximum mondd meg neki, hogy ne haragudjon, nem latod szívesen.

De ez csak az én meglátásom.

2014. aug. 6. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
egyes,mivel apámról szól a kérdés,nyilván nem anyámról írok.
2014. aug. 6. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen egyértelmű, kiről van szó.. Én nagyon sajnállak, átérezni ezt nem tudom, de apukád nyilván rájött erre, hogy hibázott és most szeretné jóvátenni a dolgokat. Ez szép és jó, csak az a baj túl későn jött rá. Nálam legalábbis ez már túl késő lenne. Gondolom, te is hasonlóan érzel, azt gondolom ezt mondd el apukádnak, ha nem szeretnéd, hogy bármikor beállíthasson. Meg kell értenie, ha nem is a szép szóból, akkor tényleg keményen.
2014. aug. 6. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben járok, apám ugyanígy próbálja jóvá tenné a múltban elkövetett dolgait. Örülj neki, hogy nem laksz vele egy fedél alatt, annyit mondok. Én már nagyon várom, hogy saját talpra álljak végre és elköltözzek, mert látni se akarom. Ráadásul az enyém erőszakos és ha nem állok le vele jópofizni, akkor veszekedés van. Szóval szerintem egy csöppet se változott, éppen ezért fogok majd elköltözni és örökre kizárni az életemből. És a helyedben is elköltöznék jó messzire, hogy utol se tudjon érni.
2014. aug. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!