Na akkor megoldódott, örülök neki! Én azt mondom hogy 20 évesen gondold meg hogy számlát nyitsz egy bankban! Az a legjobb megoldás ezek után...főleg hogy most már akkor mindenki tudja otthon hogy van ennyi pénzed.
2015. márc. 7. 20:26
32/43 anonim válasza:
Örülök, hogy meglett hiánytalanul, de én beszélnék vele a helyedben, hogy 20 évesen elég nagylány vagy a rendrakáshoz, és ne kutakodjon a szobádban.
2015. márc. 7. 20:26
33/43 anonim válasza:
Jujj, mostmar legyszi menj es nyiss egy szamlat valahol, nehogy megegyszer ilyen tortenjen, oke?!
:D oruok, h meglett!
2015. márc. 7. 20:34
34/43 anonim válasza:
Vagy veszel a boltban egy 2000Ft-os fémkazettát, amin lakat van. Azt azért nehezebb félrenézni.
2015. márc. 7. 20:56
35/43 anonim válasza:
Örülök hogy meglett. :) Ennyi pénzt én nem tartanék otthon ha van a családban olyan ember, akiről tudom hogy szeret kutakodni. Ők általában alkalomadtán el is emelik ha szükség van rá. Sajnos ilyen téren az én családom is megbízhatatlan (Szó nélkül használták vagy épp tönkretették a cuccaimat. Bármi kellett, utólag szóltak hogy elvették - már ha szóltak...), de szerencsére én már a férjemmel élek. Van itthon széfünk, amiben mindig tartunk valamennyit. Mindig csak arra veszünk ki amire kell és sosem a másik háta mögött. Persze nem kell bejelenteni ha valamelyőnknek kell 10-20 ezer mert épp kifogyott a pénztárca, de közös pénznél azért más. A gyerekeméhez / testvéreméhez, stb. hozzá sem mernék nyúlni, hiszen nem az enyém...
2015. márc. 7. 20:59
36/43 anonim válasza:
örülök, hogy meglett :D hétfőn reggel irány a bank!
2015. márc. 7. 21:00
37/43 A kérdező kommentje:
Régóta halogatom, de igen, hétfőn megyek bankba :)
Köszi a választ mindenkinek!
Egyik válaszoló: estin tanulok, szombaton van tanítás...
2015. márc. 7. 21:02
38/43 anonim válasza:
Bankot javasoltok neki, de mostanában volt néhány ismerősöm akinek csődöt mondott a bankja.....
A gyerek osztálypénzét is számlán tartották az osztályban , és most az egész osztály pénze ami három év alatt gyűlt össze eltűnt a csődbe ment bankkal.
Szóval bankot is körültekintően kell választani.
2015. márc. 7. 21:19
39/43 anonim válasza:
Sajnos a #27-el értek egyet.
A lopós családtag tagadni fog.
A rendőrség meg semmit nem tud tenni, hiszen hogyan bizonyítod be, hogy valóban ott volt az a pénz? Sehogy.
Végtelenül sajnálom, hogy így jártál.
De MIÉRT NEM számlán tartottad a pénzed?
Én elhúznék otthonról, mert ezek után nem szeretnék ott élni.
2015. márc. 8. 00:05
40/43 anonim válasza:
Ó, most olvasom, hogy megoldódott.
Remélem, tanultál az esetben, és holnap beviszed egy bankba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!