Hány évesen költöztettek el a szüleitektől?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 20:24
21/24 anonim válasza:
Én 30 évesen, addigra sikerült összegyűjteni a pénzt egy kis házra, de megérte mert nincs rajta hitel... :) 31/F
24/24 Darells válasza:
Nem a pontos formában válaszol a kérdésre de azért kifejteném a véleményem..
Ha szerető családban vagy,a suli elvégzése után próbálj elhelyezkedni egy jobb munkahelyen.. Én ajánlanám hogy 10-15 ezret legalább rakj le otthon az asztalra,költs el valamennyit kedved szerint,és a többit kösd le olyan számlára ahol kicsi a kezelési költség,meg ilyesmi. Gyűjtsd a pénzt ilyen formában,és személyszerint házat vennék,de egy lakás is megfelel és úgy költözz el. Személyesen ismerek jópár embert akik 40 évesen albérletben laknak. Inkább támaszkodj a szüleidre amíg lehet minthogy ilyen sorsja juss! Személyes vélemény bele lehet kötni,de ezt én így tartom helyesnek! :) Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!